Adona.ro le ofera clientelor cadourile potrivite pentru parteneri

Avand o experienta vasta in relatia cu clientele si in comercializarea online a accesoriilor pentru femei si barbati, Adona.ro este mereu la curent cu preferintele femeilor in ceea priveste cadourile pentru parteneri.

Atunci cand vine vorba despre alegerea gentilor sau accesoriilor proprii, femeile au un simt al orientarii foarte bine dezvoltat. Lucrurile se complica insa cand trebuie sa aleaga cadoul perfect pentru persoana iubita.

Din dorinta de a nu da gres, femeile ajung sa petreaca ore in sir in magazinele din mall sau in cele online. Adona.ro a cercetat comportamentul acestora in ceea ce priveste navigarea acestora pe site si a descoperit faptul ca 3 din 4 femei ce acceseaza site-ul in scopl de a comanda un produs pe care sa-l ofere partenerului, aleg unul din categoria ceasuri barbati.

Tot dorinta de a le usura acestora procesul de cumparare a fost motivul pentru care Adona.ro a adaugat pe site accesorii destinate barbatilor. Categorii precum ceasuri barbati ieftine, portofele, curele sau seturi cadou contin produse gandite special pentru a putea fi oferite cadou barbatilor.

Pentru a satisface nevoile si celor mai pretentioase cliente, Adona a adus in exclusivitate in Romania produse din categoria ceasuri marca Gino Rossi, Babo Bird, Q&Q si multe altele, care au un real succes la publicul feminin. Desigur pe langa toate acestea si categoria portofele barbati beneficiaza de produse de calitate marca Pierre Cardin. Desi nu sunt la fel de populare precum ceasurile in alegerile pentru cadouri, portofele se afla si ele in topul preferintelor femeilor.

Pe langa faptul ca ofera produse de calitate, la preturi corecte si gata de a fi oferite cadou, prin organizarea simpla si accesibila a site-ului, Adona este de cativa ani incoace alegerea numarul unu a femeilor din Romania in cautare de cadouri barbatesti.

Cautand intotdeauna sa ofere satisfactie deplina clientelor, Adona le ofera acestora transport gratuit pentru orice comanda plasata pe site, punand de asemenea la dispozitie numarul de telefon 0727 239 399 si adresa de e-mail vanzari@adona.ro

mai 8th, 2018 by