Top 3 cele mai comandate carti pe universenciclopedic.ro

Pentru ca de curand editura Univers Enciclopedic a sarbatorit 25 de ani de existenta, iubitorii de lectura s-au putut bucura de reduceri semnificative, motiv pentru care, cei mai multi dintre ei au ales sa comande cele  2 dictionare de baza ale limbii romane alaturi de cartea de gramatica.

Zilele editurii au adus pe site-ul universenciclopedic.ro reduceri importante, chiar de pana la -80% la foarte multe dintre titluri. Cu aceasta ocazie, in topul celor mai comandate carti s-au regasit: dictionarul explicativ al limbii romane, dex, doom dictionar, dar si “ Gramatica de baza a limbii romane”.

Ca si pana acum, cele trei dictionare si-au mentinut pozitia in topul celor mai bine vandute titluri ale editurii. Pachetul promotional DOOM-DEX-Gramatica a fost unul dintre cele mai comandate pachete, urmate de cele ce contin doar cate doua dictionare. Conform analizelor, 1 din 3 vizitatori ai site-ului au adaugat in cos dex-ul alaturi de titlurile istorice si de cele pentru juniori. Campania aniversara ce a sosit cu reduceri importante a fost principalul motiv pentru care vanzarile au crescut semnificativ la finalul lunii aprilie. Universenciclopedic.ro le-a oferit celor interesati in aceasta perioada pentru dex pret preferential redus cu -50%, iar in categoria junior discounturile au ajuns si pana la -80%

Editura Univers Enciclopedic a identificat o serie de beneficii menite sa fidelizeze publicul cititor pasionat de beletristica, istorie, gramatica sau orice alt subiect abordat de titlurile de pe site. Transportul gratuit oriunde in tara la comenzile ce depasesc valoarea de 29 de lei, reducerile permanente de pe site, dar si interactiunea cu publicul la targuri si evenimente sunt beneficii ce ii tin pe oameni aproape.

Bucurandu-se de aprecierea romanilor de pretutindeni, Editura Univers Enciclopedic se poate lauda cu faptul ca DEX-ul este cea mai bine vanduta carte din Romania, primul exemplar de acest fel pe care l-au tiparit fiind in anul 1997.

Ca de fiecare data, editura invita publicul roman sa descopere toate titlurile aflate pe site, noutatile sau reducerile. De altfel, pentru informatii suplimentare, reclamatii sau sugestii, acesta poate apela numarul de telefon 0318.21.11.00  sau poate trimite un e-mail la adresa [email protected].

mai 8th, 2018 by