Adona.ro lanseaza o noua categorie de produse – incaltaminte

Unul dintre magazinele online de top din Romania, Adona.ro, introduce in portofoliu o noua categorie de produse: incaltaminte. Mereu in intampinarea clientilor, Adona.ro a lansat pe piata romaneasca o colectie mult asteptata. Incepand cu luna ianuarie 2019, renumitul magazin online ce comercializeaza genti si accesorii surprinde in mod placut clientii prin introducerea de noi produse pe site. Astazi, doamnele si domnii care vor sa isi completeze garderoba cu produse de calitate pot accesa sectiunea de incaltaminte de pe Adona.ro si alege favoritele. Obisnuind publicul cu varietate de produse la preturi accesibile, Adona ofera acum clientilor si posibilitatea de a cumpara incaltaminte online de oriunde in tara.

Concentrat in permanenta pe indeplinirea dorintelor clientilor, magazinul Adona.ro a identificat in urma cercetarilor de piata realizate o nevoie nesatisfacuta pana acum. Astfel ca, la cererea publicului, a aparut colectia de incaltaminte inca din prima luna a noului an. In plus, pe langa transportul gratuit asigurat, clientii pot beneficia si de un cupon de 15% extra reducere la orice tip de incaltaminte Adona comandata pe tot parcursul lunii ianuarie.

 Adona.ro garanteaza faptul ca descrierile si pozele tuturor produselor disponibile pe site sunt in concordanta cu realitatea. Cu mai bine de 6 ani de experienta in domeniu, magazinul online Adona.ro colaboreaza cu producatori internationali de fashion cu care imparte aceleasi valori privind calitatea produselor si respectul fata de clienti. Sectiunea de incaltaminte de pe site-ul oficial Adona.ro cuprinde: botine, ghete, cizme, pantofi, pantofi sport si balerini dama si ghete, pantofi si pantofi sport barbati. Noile produse pot fi acum comandate de oriunde in Romania, ajungand in cele mai bune conditii in mai putin de 48 de ore. Pentru informatii suplimentare, clientii pot apela la numarul de telefon 0727 239 399 si vor primi raspunsuri la orice intrebare.

ianuarie 21st, 2019 by