3 sfaturi de modă pe care să le iei în considerare anul acesta

Sentimentele de încredere în sine și starea de bine sunt date de modul în care arătăm. Indiferent de vârsta pe care o avem, tuturor ne place să ne simțim bine la orice oră din zi sau din noapte. De cele mai multe ori, ținutele pe care le purtăm ne influențează extrem de mult starea de spirit și modul în care suntem percepuți în societate. De aceea, cel mai bine este să fim atenți la recomandările specialiștilor în tendințe vestimentare pentru anul 2020.

  1. Piese vestimentare boho chic

Cu adevărat piesele momentului, în garderoba ta trebuie să se regăsească articole vestimentare cu influențe boho chic anul acesta. Marele avantaj al acestui trend este dat de ușurința cu care poți purta piesele vestimentare atât în întâlniri formale, cât și în cadrul unor întâlniri informale – pe scurt, atât la birou, cât și în oraș cu prietenii. Piesele boho chic aduc un plus de feminitate oricând sunt purtate, iar dacă vrei să îți reîmprospătezi dressingul, poți arunca un ochi pentru reduceri felamo.

  • Cum să porți sacourile negre

Dacă mergi zilnic la birou și porți ținute smart casual sau elegante, le vei putea accesoriza purtând un sacou negru lung. Acestea sunt din nou în trend în 2020, fiind extrem de ușor de integrat oricând ai nevoie. În plus, sunt și foarte comode și practice.

  • Găsește jacheta potrivită

Cum vremea nu este întotdeauna extrem de caldă pe toată durata anului, în 2020 poți adăuga în garderoba ta o jachetă de jeans cu dimensiunea până în talie – sau una peste șolduri. Acestea se integrează perfect într-o ținută vestimentară cu pantaloni sau fustă, precum și cu rochii ce au imprimeu floral. Pe de altă parte, nu vei da greș nici cu o jachetă cu aplicații, de piele sau una din sequin.

Înainte de a merge la cumpărături, verifică ofertele de pe www.felamo.com. Poți alege cele mai noi piese vestimentare, în trend cu toate recomandările pentru anul acesta. Fii feminină în fiecare zi!

martie 24th, 2020 by