Organizeaza nunta la palat si bucura-te de un eveniment de neuitat!

Tinerii care au decis ca este momentul sa faca pasul decisiv si sa isi uneasca destinele pentru totdeauna trebuie sa inceapa planificarea marelui eveniment cat mai din timp, astfel incat sa aiba suficienta vreme pentru a pune la punct toate detaliile. In ceea ce priveste locatia, ei pot alege sa faca nunta la palat, astfel incat sa se simt cu adevarat speciali atunci cand vor spune ,,Da!”. Superbul palat Noblesse isi deschide portile pentru viitorii miri care, cu emotie si incredere in viitor vor sa se bucure de unul dintre cele mai importante momente din viata lor alaturi de cei dragi!

O locatie in inima Capitalei

Cladirea in care se afla palatul este situata chiar in inima Bucurestiului, la doar cateva minute distanta de Piata Universitatii. Este vorba despre un imobil maiestuos, care impresioneaza prin arhitectura deosebita, dar si prin modul atent in care a fost restaurat. In ciuda faptului ca palatul a fost ridicat la sfarsitul secolului al XIX-lea, el este astazi una dintre cele mai frumoase locatii de nunta dintre care pot alege tinerii!

Nunta la palat – gradina superba

Un alt motiv pentru care viitorii miri pot alege sa isi organizeze nunta la palat este legat de faptul ca imobilul dispune si de o gradina absolut spectaculoasa. Aici pot fi organizate sedintele foto de nunta, iar seara, invitatii se pot bucura de o atmosfera minunata! Primavara si toamna, atunci cand natura isi schimba straiele sunt cele mai potrivite anotimpuri in care tinerii sa profite de spatiul in aer liber pe care il au la dispozitie!

Servicii de catering exclusiviste

Toate meniurile care sunt servite invitatilor la nuntile organizate in cadrul palatului sunt pregatite cu atentie de unii dintre cei mai buni chefi din Romania. Acestia isi folosesc pasiunea pentru a crea farfurii care sa inspire gust, savoare si o coloristica impresionanta. Viitorii miri au posibilitatea de a-si alege meniurile in functie de preferintele personale, dar si in functie de gusturile celor pe care ii vor avea alaturi in ziua evenimentului. De preferat este ca tinerii sa participe si la o degustare, in cadrul careia sa isi faca o parere despre bucatele pe care le-ar putea primi la nunta!

Aranjamente florale

Reprezentantii palatului se ocupa inclusiv de realizarea aranjamentelor florale, in functie de pretentiile clientilor. Acestia stiu cat de important este ca nuntile sa arate exact asa cum si-au imaginat tinerii, motiv pentru care le pun la dispozitie mai multe variante de aranjamente din care pot alege, in functie de anotimp!

Atmosfera

Nu in ultimul rand, atmosfera din cadrul minunatului Palatul Noblesse este una de exceptie. Tinerii pot beneficia inclusiv de serviciile unui DJ de top, care le poate asigura partea muzicala. Avand in vedere ca succesul oricarei petreceri depinde si de melodiile pe care le asculta invitatii, cei care isi organizeaza nunta aici trebuie sa stie ca vor avea parte de cele mai bune servicii in acest sens!

In ziua in care isi spun ,,Da”, mirii nu trebuie sa aiba nicio grija, ci pur si simplu sa se bucure si sa isi impartaseasca emotiile cu cei dragi!

februarie 28th, 2020 by