Corturi evenimente pentru petreceri de vis

corturi evenimente

Marea majoritate a persoanelor simt ca cele mai semnificative evenimente din viata loc sa fie marcate prin intermediul unor petreceri fastuoase. Salile de restaurant au fost schimbate cu corturi evenimente intr-o proportie destul de mare, date fiind avantajele cu care vin la pachet. Poate unul dintre cele mai relevante este faptul ca nu va trebui sa amanati petrecerea pentru cativa ani.

Conceptul de petrecere la cort a fost privit cu suspiciune in prima faza. Increderea in organizarea unui eveniment la cort a venit o data ce oamenii au fost invitati la o astfel de petrecere. Vazand ca lucrurile se desfasoara la fel ca in cazul unui restaurant, cei mai multi au inceput sa ia in calcul si aceasta varianta.

Modul de desfasurare al unei petreceri festive este ales de gazde. In functie de dorintele si pretentiile acestora, evenimentul se va desfasura intr-un anumit mod. Unele persoane viseaza la o nunta ca in povesti pe marginea unui lac, iar altele isi doresc exclusiv o sala.

Nunta de vis poate inseamna altceva de la om la om. Nu exista un tipar standard conform caruia sa se desfasoare un astfel de eveniment, ci doar cateva elemente principale de care nu va puteti lipsi. Un exemplu in acest sens ar putea fi felurile de mancare. Indiferent daca este un eveniment cu putine persoane, cel putin un fel de mancare tot va exista.

In corturile pentru evenimente, nuntile se pot organiza in aceeasi maniera precum in cazul restaurantelor. Mancarea poate fi servita la aceleasi standarde igienico-sanitare si la aceeasi calitate atat timp cat va alegeti o echipa de profesionisti.

Decoratiuni pentru corturi evenimente

Foarte multe mituri s-au legat de acest concept, dar o parte din ele s-au eradicat o data ce a luat amploare. Elementele de decor pot fi aceleasi care sunt utilizate si in cazul salilor de evenimente. Nu a trebui sa renuntati la niciunul dintre detaliile pe care vi le-ati propus pentru ca totul poate fi adaptat.

Luminile sunt absolut necesare in cazul oricarui eveniment. Crearea unui ambient placut este elementara atat in situatia petrecerilor la restaurant, cat si in corturi evenimente. Lumina alba, simpla nu va crea o atmosfera festiva si invitatilor le va fi mult mai greu sa intre in starea de petrecere.

Cu siguranta va doriti ca toti invitatii sa se simta bine la evenimentul organizat de dumneavoastra. Puteti pune in cort lumini ambientale pe diverse nuante pentru a va bucura de un cadru de vis. Creati un contrast placut intre decoratiuni si culoarea predominanta a luminilor pentru un impact vizual mai profund.

Elementele de decor sunt la fel de bine venite precum luminile in cazul evenimentelor la cort. In aceeasi masura in care o sala de restaurant ar parea neinsufletita fara decoratiuni si in cazul unui cort se merge pe aceeasi directie. Lumanarile parfumate, fetele de masa festive si florile sunt unele dintre cele mai importante elementele pe care trebuie sa le luati in calcul. De asemenea pentru a aduce un plus de eleganta evenimentului, puteti opta pentru un covor rosu la intrare.

octombrie 5th, 2021 by