Jucarii de incredere – Alege ce-i mai bun pentru copilul tau

Copiii învață foarte repede, mai ales nou-născuții. Lumea înconjurătoare le oferă o mulțime de informații, iar ei le asimilează ca un burete. De asta este important ce fel de informații îi oferi chiar tu, ca părinte, copilului tău.

Cât de mult timp îl lași să petreacă în fața televizorului sau a calculatorului?

Are în viața lui îndeajuns de multe exemple pozitive pentru a se dezvolta armonios?

Cu ce are voie să se joace?

Aici intervi tu și faci alegerile importante pentru micul tău învățăcel. Până și jucăriile pe care i le alegi ajung să fie o responsabilitate importantă.

Ca să-ți faci o idee de ansamblu, poți vizita un magazin online de jucarii. Acolo vei găsi o gamă foarte variată de minunății pentru copilul tău: de la noile figurine de plus de toate mărimile până la acele fotolii de pluș pentru copii.

Cu toate astea, un magazin online de jucarii nu specifică ce jucării sunt mai potrivite pentru copilul tău. Asta trebuie să știi și să decizi tu. Poate că micuțul tău este un mic explorator și vrea figurine din plus cu anumite personaje din desene. Sau poate că e încă copilul mamei și vrea un fotoliu de plus pentru copii în forma unui animăluț prietenos.

Tu ești responsabilă totuși de creșterea lui armonioasă. Unele jucarii, precum acele figurine din plus, de exemplu, îl ajută pe micuț să exerseze abilități importante de socializare. Asta îl ține și departe de televizor sau tabletă, fapt ce îi va proteja vederea.

Până și acel fotoliu de plus pentru copii are o funcție benefică. O asemenea jucarie poate fi ușor confundată cu o piesă de mobilier mai „prietenoasă” din casă. Să nu uităm că un fotoliu de plus pentru copii este și un loc sigur pe lângă un prieten de nădejde pentru cel mic.

mai 11th, 2018 by