Idei de cadouri de Crăciun pentru partenerii de afaceri

Cadourile corporate sunt o practică comună în spațiile profesionale. Există, însă, o artă și o strategie pentru a oferi cadouri potrivite, care să aibă însemnătate și care să poate consolida relațiile între colegi sau partenerii de business. Alegerea cadourilor corporate potrivite va fi ca un stimulent pentru parteneri și aduce cu sine o mulțime de beneficii. 

Întărirea relațiilor de afaceri, ajutarea partenerilor să se simtă apreciați, creșterea loialității partenerilor de afaceri și creșterea brand awarness-ului sunt doar câteva dintre aceste beneficii. Și cum Crăciunul se apropie și ne dorim să faci cea mai bună impresie partenerilor de business, am adunat în rândurile următoare cele mai inspirate idei de cadouri pentru ei. Iată cum îți arăți aprecierea în afaceri într-un mod unic! 

Accesorii pentru birou 

Partenerii de afaceri sunt persoane dedicate și muncitoare, motiv pentru care au nevoie de un birou care să le mențină nivelul de productivitate. Astfel, accesoriile pentru birou devin unele dintre cele mai inspirate idei de cadouri, acestea înfrumusețând spațiul, în timp ce servesc și scopurilor practice. Accesorii precum o plăcuță cu numele propriu, un suport pentru cărți de vizită sau un odorizant elegant pentru birou pot fi alegerile perfecte. Pachetele de odorizante profesionale, cel puțin, sunt întotdeauna o idee grozavă! 

Agende și instrumente de scris personalizate 

În luna cadourilor poți alege să oferi partenerilor de afaceri agende și instrumente de scris personalizate. Nu sunt nici pe departe cadouri extravagante, însă acestea sunt extrem de utile pentru munca la birou. Poți alege chiar să personalizezi aceste accesorii cu logo-ul firmei tale, pentru un plus de originalitate. 

Coșuri de Crăciun cu deserturi fine 

În luna decembrie, tuturor ne place să ne simțim din nou copii. Așa că poți alege să ajungi la sufletul partenerilor de afaceri cu un coș plin cu deserturi fine, fie că vorbim despre ciocolată belgiană, praline crocante, macarons sau celebrul cozonac tradițional de Crăciun. 

Rame elegante de fotografii 

Oferind partenerilor de afaceri rame elegante de birou, acest lucru le va permite să le folosească așa cum își doresc. De pildă, pot alege să adauge o fotografie cu familia sau cu membrii echipei. În orice situație, acest tip de cadou face apel la latura lor umană și nu doar la persoana de afaceri. În plus, astfel de piese pot fi personalizate cu un citat inspirațional, pot fi branduite și multe altele. 

Accesorii de călătorie 

O știm cu toții, oamenii de afaceri călătoresc destul de mult. Tocmai de aceea, accesoriile de călătorie pot fi o idee excelentă de cadou prin care să-i poți surprinde de Crăciun. Etichetele personalizate pentru bagaje, valizele sau husele pentru pașaport îmbunătățesc experiența călătorului și fac mai plăcută așteptarea la cozile lungi din aeroport. 

Articole pentru bar 

Articolele de bar cu marca companiei pot fi cadouri sofisticate pe care să le oferi partenerilor de afaceri. Cu toate acestea, este important să le cunoști obiceiurile de consum pentru a te asigura că aceștia vor folosi cadoul oferit. Poți opta, de pildă, pentru pahare de șampanie din cristal, decantoare, pahare pentru whisky sau pahare de vin, în funcție de preferințele acestora în materie de alcool. 

Piese de arta

Piesele de artă pot fi cadouri minunate pentru cei care se bucură cu adevărat de astfel de lucruri fine și deosebite. Înainte, însă, de a alege o piesă, ia în considerare stilul destinatarului. Acest lucru te va ajuta să alegi opere de artă rentabile și potrivite persoanei căreia le dăruiești. 

Cărți de interes 

O altă idee excelentă de cadou de Crăciun pentru partenerii de afaceri poate fi o carte. Rememorând conversațiile anterioare și pasiunile comune, încearcă să găsești o carte pe care destinatarul ar considera-o de interes. De pildă, unui partener de afaceri căruia îi place să gătească, i-ai putea oferi o nouă carte de bucate. Aceasta va sugere, de asemenea, aprecierea ta pentru interesele sale. 

Nu-i așa că acum te simți inspirat în a alege cele mai interesante cadouri pentru partenerii de afaceri? Ține cont de recomandările noastre și surprinde-i în cel mai plăcut mod, cu ocazia Crăciunului! 

noiembrie 23rd, 2022 by