Invata programare pana la vacanta mare! Bifeaza primul job in doar cateva luni

invata programare

Nerabdarea este prima emotie care ne guverneaza atunci cand ne dorim cu adevarat un lucru. Obtinerea unui prim job in domeniul dorit nu face rabat la ”regula”, chiar daca a invata programare este inca la stadiul de dorinta. Fa primul pas in cariera ta de programator cu alegerea inteleapta a programului de invatare.

Mentoratul WellCode este solutia problemei tale, daca obiectivul vizat este de a invata programare in doar cateva luni si sa ajungi sa profesezi in domeniul IT pana la vacanta mare.

Ce este mentoratul WellCode?

invata programare
invata programare

Programul de mentorat a fost fondat de Petru Trimbitas in urma experientei acumulate de acesta in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii si este cu totul unic in Romania. Mentoratul este diferit de toate cursurile de programare existente pe piata datorita:

  • modului in care este organizat – programul gandit de Petru Trimbitas pentru a invata programare este organizat astfel incat sa iti poti vizualiza in timp real evolutia pe platforma si sa ai o imagine clara a drumului pe care il mai ai de parcurs pana la atingerea obiectivului final. Platforma este organizata astfel incat sa poti invata independent de ceilalti cursanti, cand, cum, cat si de unde vrei. Cu toate acestea, vei beneficia de sprijinul mentorilor in toate etapele de invatare, astfel incat doar de tine depinde volumul pe care doresti sa ti-l setezi si daca parcusul de la aspirant la angajat va dura cateva luni sau mai mult;
  • modului in care este structurat – mentoratul are o structura complexa, ce are in vedere parcurgerea a trei etape: invatare, dezvoltare si angajare. Odata ce ai parcurs informatiile de teorie, ai oportunitatea de a le pune in practica si a scrie cod curat si corect, care sa te conduca la obtinerea primului job ca IT-ist;
  • abordarii bilaterale – in cadrul mentoratului gandit de Petru Trimbitas nu doar ca vei invata programare si iti vei dezvolta gandirea logica. Inca de la primul contact cu mentorii, vei avea oportunitatea de a constientiza modul in care viata personala si cea profesionala se intrepatrund. Astfel, vei intelege modul in care problemele personale iti pot influenta succesul in cariera. In cadrul mentoratului, coachii si specialistii in dezvoltare personala te vor ajuta sa-ti dezvolti strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, astfel incat sa iti dezvolti propriile mecanisme de depasire a esecului si auto-motivare;
  • obiectivului final – mentoratul nu-si propune sa te ajute doar sa obtii informatii de baza, ci si sa obtii primul tau internship sau job in domeniu. Astfel, dupa finalizarea problemelor de pe platforma, mentorii te vor ghida in realizarea proiectului final, care consta in scrierea propriei aplicatii sau a crearii unui portofoliu de proiecte;
  • pregatirii pentru interviu – intalnirea cu angajatorul poate fi una extrem de provocatoare, asa ca mentorii si coachii te vor ajuta sa te pregatesti pentru acest moment atat profesional, cat si personal. Acestia te vor ajuta sa-ti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, sa iti imbunatatesti capacitatea de comunicare si interrelationare, abilitati ce vor face diferenta intre tine si ceilalti competitori in ochii angajatorului.
  • mentorii & coachii – un alt atu al acestui program de invatare il reprezinta faptul ca el este coordonat de mentori si nu de profesori. Diferenta dintre mentor si profesor o reprezinta RELATIA. Mentorul investeste in construirea unei relatii de incredere, bazata pe discutii libere si deschise. Mentoratul este o relatie unu la unu care are ca obiectiv invatarea si dezvoltarea mentee-ului, iar mentorul este o persoana cu experienta vasta si cu expertiza relevanta in domeniul de interes pentru mentee. Mentorul este un bun ascultator, pune intrebari utile, impartaseste din experienta lui, il provoaca pe mentee sa creasca, este flexibil si se adapteaza la stilul de invatare.

Coachii se ocupa de dezvoltarea personala si interpersonala a cursantilor si au in vedere consolidarea personalitatii si setarea unui mindset pozitiv.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si ofera-ti sansa de a invata programare, iar in vara vei putea aplica deja pentru primul tau job in domeniu. Incearca si convinge-te!

noiembrie 23rd, 2022 by