Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le discuţi cu fotograful de nuntă

Organizarea nunţii presupune numeroase pregătiri, agitaţie şi prea puţin timp liber. Printre toate pregătirile, rezervările şi programările, trebuie să te asiguri că îţi vei face timp să te întâlneşti faţă în faţă cu fotograful pentru a-i comunica informaţiile cele mai importante, precum locul, data şi orele. Cu acest prilej, poţi să îi împărtăşeşti dorinţele tale sau viziunea ta pentru această mare zi. La rândul lui, şi el îţi poate propune idei, îţi poate povesti din experienţa sa cu alte cupluri sau îţi poate recomanda unele locuri minunate pentru o sesiune foto.
Pentru că vei petrece mult timp cu această persoană într-una din cele mai intime zile ale vieţii tale, este important să ai incredere deplină şi să fii sigură că ai explicat toate detaliile astfel încât fotografiile să nu fie cu nimic mai prejos de dorinţele tale.
Înainte de a te întâlni faţă în faţă cu un fotograf nuntă, asigură-te că soliciţi trei până la patru albume complete de nunţi pe care le-a surprins în imagini. Este esenţial să vezi cum un album foto acoperă o nuntă de la început până la sfârşit. Nu trebuie să te rezumi doar la punctele importante din portofoliul unui fotograf. La fel de bine, poţi cere referinţe sau recomandări din partea colegilor, rudelor şi prietenilor.
În cele din urmă, trebuie să puneţi la punct detaliile. Există câteva lucruri critice de care trebuie să ţii cont înainte de a semna un contract. Cel mai important, trebuie să întrebi când anume fotograful îţi va înmâna albumul foto. Trebuie să fii cât se poate de clară în privinţa datelor, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi. Dacă te căsătoreşti toamna târziu, poate ţi-ai dori albumul foto până la sărbătorile de iarnă. Formatul fotografiilor este şi el un alt punct critic. Toate aceste aspecte trebuie discutate şi convenite în avans, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi după nuntă.

aprilie 25th, 2019 by