Cele mai fumate trabucuri cubaneze din lume

trabucuri cubaneze

Atunci cand vine vorba de trabucuri, orice impatimit al acestora se gandeste imediat la deja celebrele trabucuri cubaneze, trabucuri ce au ajuns sa inregistreze vanzari record si sa faca din Cuba unul din cei mai mari si mai importanti producatori de tutun si de trabucuri din intreaga lume, daca nu, poate chiar cel mai mare.

Insa, pe parcursul acestui articol urmeaza sa vorbim despre cele mai consumate branduri de trabucuri cubaneze din intreaga lume si prin ce anume se deosebeste un trabuc bun de celelalte exemplare de pe piata.

Prin ce se remarca un trabuc bun?

E clar ca in top raman acele trabucuri cubaneze care s-au bucrat de popularitate inca din anii 1500-1600.  Insa, cei mai multi se intreaba de ce aceste trabucuri au devenit atat de apreciate si de vandute.

In primul rand, am putea spune ca pamantul unde este crescut tutunul este pana si el unul special facut, iar calitatea tutunului reprezinta cel mai important element dintr-un trabuc.

Atunci cand vine vorba de un trabuc bun, nu trebuie sa tii cont de pret, chiar daca atunci cand te gandesti la un trabuc cubanez preturile sunt dintre cele mai piperate. In ultima suta de ani, pe piata si-au facut prezenta tot mai multi producatori, fiecare producator promitand ceva nou si arome care mai de care mai neintalnite si mai originale.

Insa, trabucurile cubaneze raman in continuare in top si se remarca in special prin tutunul de foarte buna calitate, prin wrapper-ul sau dar si prin faptul ca sunt rulate cu cea mai mare atentie. Conform unui studiu, pentru a concepe un trabuc cubanez de cea mai buna calitate, producatorii urmeaza 100 de pasi, pasi ce se respecta cu strictete de sute de ani.

Cele mai fumate trabucuri cubaneze din lume

Asadar, dupa ce am trecut in revista lucrurile prin care se poate remarca un trabuc bun, e timpul sa vorbim de care ar fi cele mai consumate si mai apreciate brand-uri de trabucuri cubaneze din intreaga lume, pe piata existand nu prea multe branduri care au reusit sa se ridice si sa se bucure de aprecierea publicului.

Un prim brand ar fi Cohiba, despre trabucurile Cohiba stiindu-se ca ofera acea aroma puternica, aroma ce a facut din acest brand ceva unic, tocmai de aceea acestea sunt recomandate fumatorilor experimentati.

Am putea aminti aici Cohiba Medio Siglio sau Cohiba Panetalas.

Totodata, Montecristo este un alt exemplu de brand de trabuc cubanez, numele fiind inspirat din opera lui Alexandre Dumas “Contele de Monte Cristo”. Trabucul Montecristo a ajuns sa fie probabil cel mai consumat trabuc din intreaga lumea, iar aici am putea aminti Montecristo Edmundo sau Montecristo Medias Coronas.

Nu in ultimul rand, Romeo y Julieta reprezinta numele unui alt brand de trabucuri cubaneze care s-a bucurat de un real succes in special datorita faptului ca ofera o aroma si o calitate de cel mai inalt nivel, fiind produs inca din anul 1875.

Asadar, putem afirma fara echivoc ca trabucurile cubaneze raman in continuare in top, fiind atat cele mai consumate dar si cele mai apreciate din intreaga lume.

noiembrie 17th, 2021 by