Bicicletele electrice pliabile sunt mult mai potrivite pentru vacante si calatorii in zonele montane

Pentru cei obisnuiti cu drumetiile si cu plimbarile prin toata tara bicicleta obisnuita poate sa nu fie cea mai buna alegere. E greu de transportat, ocupa destul loc si merge luata doar in afara masinii, greutatea poate fi destul de mare.

In locul ei va puteti orienta spre o bicicleta electrica pliabila. E usor de transportat, se pliaza in trei pasi simpli, se poate pune si intr-un portbagaj sau pe masina, e usoara si simplu de intretinut si de folosit. Bicicletele electrice au un motor special gandit pentru a simplifica deplasarea pe distante mari, viteza atinsa ajunge la 25 km pe ora, se pot parcurge pana la 60 km.

Bateria de la bicicleta poate incarca si telefonul de 20 de ori, nu transpiri cand mergi pe ea, nu pedalezi in exces, e usor de controlat si de depozitat chiar si la birou. In doar trei sau patru ore bateria de la bicicleta electrica pliabila s-a incarcat si poti pleca in plimbare pe unde doreti, ghidonul e sigur si usor de controlat, rotile sunt mai mici pentru mai multa precizie.

Deja in mediul virtual e disponibila o gama variata de biciclete electrice online la preturi bune, materialele din care sunt fabricate sunt de calitate, e vorba de aluminiu aviatic usor, franele sunt cu disc, bicicletele pot avea pana la cinci sau sapte viteze.

Orice bicicleta vei cumpara dintr-o gama variata de biciclete electrice online vei avea parte de o baterie regenerabila, care se incarca in timpul mersului si de un display LCD care afiseaza usor viteza, nivelul bateriei, kilometrii parcursi si viteza in care e bicicleta la un moment dat.

Cand nu sunt folosite bicicletele pliabile incap foarte bine intr-o debara sau pot fi tinute pe un raft in balcon sau in boxa, se curata usor, cu o carpa umeda si rezista bine la variatii de temperatura si de umiditate.

septembrie 28th, 2018 by