Tipuri de terapii și tarot de la EsoAstral.com

În ultimul timp, termenul de “anxietate” are o răspândire amplă, fiind cunoscut și experimentat de un număr mare de persoane, în întreaga lume. Practic, anxietatea este o manifestare emoțională, cel mai adesea acompaniată de un comportament nervos și gesturi specifice. Acest timp de tulburare apare atunci când există o amenințare specifică asupra corpului, iar acesta încearcă să ia masurile corespunzatoare. Există și o serie de pericole care sunt construite doar în creierul uman, iar de cele mai multe ori se dovedesc a fi ireale. Pentru ambele variante, însă, în secțiunea de psihoterapie online și ghicitori de la EsoAstral.com, sunt puse la dispoziție câteva tipuri de terapiebenefică.

Terapia florală Bach

Aceasta constă în impregnarea apei cu remediile florale și fixarea inflorescenței acestora cu ajutorul luminii solare. Prin această metodă se urmărește o reechilibrare mentală și emoțională, stimulându-se cu precădere capacitatea și resursele organismului de a se vindeca de la sine.

Terapia culorilor (cromoterapia)

În acest tip de terapie, culorile au un rol major în stimularea simțurilor vizuale de a echilibra organismul și de a-l pregăti pe acesta pentru vindecarea prin propriile puteri. Consilierul specializat pe această parte terapeutică și tarot de la EsoAstral.com va folosi anumite culori pentru a induce stări specifice în organism, favorizând astfel prevenția sau ameliorarea anumitor afecțiuni.

Terapia cu ajutorul cristalelor

Pornim de la ideea că orice tulburare psihică rezultă în urma unui dezechilibru energetic dintre corpul uman și mediul înconjurător. În acest sens, se folosesc o varietate de cristale, care acționează individual pentru o afecțiune specifică, restabilindu-se astfel un echilibru fizic și psihic.

Terapia prin muzică

Prin folosirea unei muzici relaxante, consilierii specializați în astfel de terapii si ghicitori de la EsoAstral.com urmăresc stimularea senzorială cu efecte asupra psihicului. În acest mod, se îmbunătățesc proprietățile de bază ale organismului și se ameliorează stările specifice de anxietate, neliniște sau anumite tulburări emoționale.

noiembrie 23rd, 2021 by