Trei lucruri pe care să le verifici înainte de a achiziționa apartament nou

cutiipostalebloc.ro

Fiecare dintre noi își dorește să facă investiții de lungă durată. În timp ce fondurile de investiții și business-urile se numără printre preferințele persoanelor din străinătate, tot mai mulți dintre români aleg să se orienteze către imobiliare. Acest lucru se datorează faptului că, investiția în imobiliare s-a dovedit a fi una dintre cele mai sigure surse de venit pasiv. Cu toate acestea, pentru a ne putea asigura că investiția făcută este capabilă să ne ofere beneficii pe termen lung, verificarea achiziției înaintea cumpărării propriu-zisă este extrem de importantă. Dacă deja ți-ai setat un buget și vrei să te încadrezi în el, fiind sigur că apartamentul pe care îl vei achiziționa se ridică la nivelul standardelor așteptate, nu uita să iei în considerare și următoarele aspecte:

  1. Existența cutiei poștale

În ciuda faptului că pare un lucru greu de crezut, tot mai multe dintre imobilele noi nu dispun de o cutie poștală. Motivele pot varia, însă se întâmplă că administratorii de bloc prefer să lase acest lucru în seama preferințelor locatarilor. Dacă îți dorești să ai parte de cutii postale bloc ideale, cei de la cutiipostalebloc.ro au produse ideale, capabile să fie livrate în timp util. De asemenea, raportul calitate preț este imbatabil, ceea ce te va putea ajuta să rămâi în bugetul scontat chiar dacă ajungi să achiziționezi cutia poștală separat față de apartament.

  • Facilitățile din zonă

Nu este un secret faptul că orice cartier este influențat de facilitățile pe care dispune. Altfel spus, prețul zonei este dat de existența tuturor locurilor pe care ai la dispoziție în imediata proximitate. Înainte de a achiziționa orice apartament nou, specialiștii ne recomandă să verificăm cu foarte mare atenție dacă avem parte de magazine, piețe și saloane în cartierul pe care l-am ales. De asemenea, dacă ai copii, existența unei grădinițe private sau de stat va fi un alt factor pe care este indicat să-l iei în considerare. Nu uita nici de vulcanizările și\sau de spălătoriile de mașini, de care vei avea parte în condițiile în care acestea se află localizate în apropierea cartierului tău.

  • Istoricul dezvoltatorului

Întrucât fiecare apartament nou se află într-un complex rezidențial, iar achiziționarea acestuia se face încă din momentul în care este turnată doar fundația, încrederea pe care o oferi dezvoltatorului este un aspect de foarte mare importanță. Cei mai mulți dintre cumpărători fac câteva cercetări destul de profunde, în ceea ce privește istoricul dezvoltatorului. Spre exemplu, poți verifica dacă acesta mai are și alte proiecte în derulare sau dacă are proiecte pe care l-a finalizat. Acestea vor fi câteva aspecte pe care te vei putea baza atunci când vei semna contractual. Pe de altă parte, dacă acestea se află în procese civile sau penale, ar fi indicat să te orientezi către un alt apartament și, implicit, către un alt dezvoltator.

Achiziționarea unui apartament nou este un proces de lungă durată, capabil să îți ofere toate avantajele de care ai nevoie. Asigură-te că faci alegerea cea mai bună, luând în considerare sfaturile pe care ți le-am pus la dispoziție .

martie 30th, 2021 by