Pentru o casa imaculata, apeleaza la o firma de curatenie sector 4!

In orice casa, curatenia ar trebui sa fie prioritara. Acestea fiind zise, trebuie sa recunosti ca programul incarcat si schimbarile bruste de plan nu iti permit intotdeauna sa realizezi o dezinfectare si igienizare a casei „ca la carte”.

Daca te regasesti in acest scenariu, nu trebuie sa te simti vinovat. Adevarul este ca exista multe persoane care se confrunta cu aceasta problema, insa care au gasit solutia optima pentru a le rezolva. Este vorba de colaborarea cu o firma de curatenie sector 4 recunoscuta pentru calitatea si profesionalismul serviciilor oferite, cum este Cleanas.ro.

Astfel, daca locuiesti in sectorul 4, poti apela cu incredere la Cleanas.ro pentru a beneficia de serviciile specialistilor in curatenia la domiciliu. Cu o experienta de peste un deceniu in acest domeniu, Cleanas.ro a devenit una dintre firmele preferate de catre cei care cauta servicii ireprosabile oferite de o firma de curatenie sector 4, care a castigat increderea fiecarui client cu care a colaborat.

Indiferent daca locuiesti la casa, intr-un apartament sau o vila, in urma unui simplu apel la numarul de telefon 0723 330 602, o firma de curatenie sector 4 se va deplasa la domiciliul tau si va curata in profunzime fiecare spatiu din casa ta.

In continuare, vei descoperi raspunsul la cele mai comune intrebari adresate de catre cei care doresc sa colaboreze cu Cleanas.ro pentru a se asigura ca domiciliul lor este curatat si igienizat corespunzator.

Ce cartiere deserveste o firma de curatenie sector 4?

Cleanas.ro opereaza pe toata raza sectorului 4. Astfel, daca locuiesti intr-unul dintre cartierele Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului sau Vacaresti, poti apela cu incredere la serviciile puse la dispozitie de catre aceasta firma de curatenie.

De asemenea, este important de mentionat faptul ca firma Cleanas.ro pune la dispozitie servicii de curatenie pentru orice spatiu situat in orasul Bucuresti, dar si in localitatile limitrofe. In plus, poti beneficia de curatenie nu doar pentru casa ta, ci si pentru diverse sedii si cladiri.

Servicii de curatenie pentru casa ta

Echipa Cleanas.ro da dovada de profesionalism si promptitudine, motiv pentru care te vei bucura de servicii de top, care iti vor face casa sa straluceasca de curatenie. Pe deasupra, vei beneficia de preturi avantajoase, oferte personalizate si reduceri considerabile.

Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt serviciile oferite de firma de curatenie Cleanas.ro in pachetul de curatenie la domiciliu!

  • Curatat canapele si fotolii;
  • Curatat mochete si covoare;
  • Spalat geamuri, oglinzi si vitrine;
  • Servicii de dezinfectare, deratizare si dezinsectie.

Din moment ce mentinerea unui spatiu casnic imaculat poate fi o treaba anevoioasa, care ocupa foarte mult timp, opteaza pentru serviciile Cleanas.ro si te vei bucura de o casa curata ca lacrima, totul in timp record si la un pret accesibil!

Ce alte servicii ofera o firma de curatenie sector 4?

Alaturi de serviciile mentionate anterior, Cleanas.ro ofera servicii de curatenie si pentru birouri, spatii comerciale, servicii de curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc si multe altele. Suna la numarul de telefon afisat pe site sau trimite un mesaj prin WhatsApp chiar acum si vei beneficia de o reducere de 25% la pachetul de servicii de curatenie ales!

martie 12th, 2021 by