De ce teava patrata creste in randul popularitatii?

teava patrata

Ce este teava patrata?

Teava patrata este un material din domeniul constructilor, de natura metalica, ce a inceput sa capete din ce in ce mai multe popularite in utilizare. Aceasta este folosita atat de specialistii in constructii, cat si de persoanele fizice, deoarece calitatile pe care le are sunt autentice.

teava patrata

Acest material mai este cunoscut in aceasta industrie si sub denumirea de „profil patrat”. Teava patrata este fabricata din otel si astfel proiectul final va beneficia de o serie de calitati fizice pe care materia sa prima le detine. De asemenea, acest produs are si un raport calitate si pret foarte bun si corect.

La Marola, teava patrata se gaseste sub diferite dimensiuni pentru ca in final sa beneficiezi de cele mai bune rezultate.

Unde se poate folosi?

Teava patrata, asa cum mentionam mai este cunoscuta si sub numele de profil patrat. Din punct de vedere tehnic si economic este o alegere pentru realizarea structurilor metalice datorita rezistentei la incarcare pe care aceasta o are.

Avand o toleranta ridicata, structura densa si un finisaj bun, teava patrata este ideala pentru constructii metalice. Cele mai populare constructii sunt cele pentru rafturi, rame, componente de structura si suporturi pentru cladiri, sine pentru siguranta, autostrazi si poduri etc. Adesea, acest produs se foloseste in fabricarea structurilor si cadrelor din otel, dar si pentru confectii si constructii metalice.

Datoria formei geometrice uniforme pe care o detine, aceasta are o rezistenta constanta pe toata lungimea ei, acesta fiind un principal avantaj mai ales in cadrul constructiilor de grutati mari. Spre exemplu, in cazul constructiei cu incarcari pe doua sau mai multe axe. De asemenea, avand o rezistenta buna la torsiune, teava patrata este utilizata adesea si la constructia de stalpi si coloane metalice.

Profilul sau patrat se poate folosi si la realizarea de grinzi, mail ales pentru rezistenta superioara pe care o are la rasucire in comparatie cu alte profile metalice.

Comanda rapid si simplu!

La Marola gasesti o gama diversa de produse si de materiale de constructii pentru a beneficia de cele mai bune rezultate ale proiectelor tale!

octombrie 18th, 2021 by