Cum amenajăm camera bebelușului?

Fie că vorbim de fetiță sau de băiețel, mulți părinți se confruntă cu întrebări legate de creștere, cameră dar și de hăinuțele sau lucrurile necesare. Atunci când viitorii părinți primesc minunata veste, apar și o serie de temeri și ne priceperi. Însă toate se învață în timp.
Vreau să vă prezint mai jos o serie de sfaturi pentru a amenaja camera bebelușului dar și dar de garderopa de care el are nevoie.


Orice părinte își dorește pentru noul născut o cameră de vis unde să își petreacă micuțul timpul cu plăcere.
Începem și căutăm astfel idei culori în tendințe tipul de mobilier și nu numai.
Să vorbim mai întâi despre culoarea potrivită pentru bebe. Dacă este băiețel putem opta pentru pereți de culoare albastră, verde, roșu sau crem. dar nu îi putem lăsa așa simple fi vom opta pentru un tapet cu desene animate, fie vom găsi pe cineva să picteze diferite personaje plăcute pentru băieței.


Dacă este fetiță trebuie să alegem culori deschise și feminine, putem opta pentru roz, galben, mov sau chiar alb. Și aici trebuie să scoatem pereții din anonimat alegând un tapet cu diferite desene sau chiar să îi pictăm.
Acum că problema pereților este rezolvată vom căuta un mobilier potrivit dar și perdele care să se potrivească cu întreaga cameră.


Dacă este băiețel vom opta pentru un pătuț de culoare albă sau albastru, fiind lucrul cel mai esențial pentru început. Dar să nu uităm și de faptul că va crește și îi va trebui un pat normal. Putem să optăm pentru unul normal sau unul suprapus iar dedesubt să punem un birou. Să nu uităm și de perdele care trebuie să se potrivească cu, culorile alese. Pentru a finaliza amenajarea trebuie să ne gândim dacă vrem să optăm pentru mochetă sau chiar pentru parchet.
Dacă va fi fetiță vom alege pătuțul de culoare roz sau chiar alb, dar care să aibă o tentă feminină. Și aici trebuie să ne gândim la mobilier pentru când va mai crește. Culorile trebuie să fie de fetițe plăcute și calde.


Cu toate că sunt mici, trebuie să le alegem propriul dulăpior și hăinuțe potrivite. În alegerea hăinuțelor trebuie să ținem cont de material care trebuie să fie de calitate. Cel mai indicat este bumbacul care nu jenează în niciun fel copilul. Culorile trebuie să fie potrivite, pentru băiețel vom alege albastre, negre, albe sau chiar gri.dacă este fetiță trebuie să alegem hăinuțe cu imprimeuri florale și culori deschise.


Acum că am stabilit ce avem nevoie începem să ne împăcăm pentru că toate acestea necesită timp dar și bani. Chiar dacă nu am reușit să punem suficienți bani deoparte putem să optăm pentru un împrumut online rapid cu banii în cont. Tot ce avem de făcut este să dăm o căutare pe Google și vom găsi o mulțime de astfel de interprinderii care acordă credite rapid și ușor. Nu mai suntem nevoiți să stăm la rând la bănci și să așteptăm zile întregi pentru aprobări. Putem alege un credit cu dobândă 0 sau foarte mică și cu rate fixe lunare sau săptămânale. Nu trebuie să facem ca lipsa banilor să se resimte în familie, cu ajutorul acestor instituții de împrumut putem evita ușor tensiuni în familie. Acum este mult mai simplu faci împrumut cu buletinul sau cu o dovadă a salariului. Fă totul simplu nu complicat.

aprilie 1st, 2021 by