Ce pret are tabla zincata de la Marola? Descopera ofertele lunii!

pret tabla zincata

Pretul pe care tabla zincata de la Marola il are este unul de nerefuzat in aceasta luna! Pentru ca ne aflam in plin sezon, echipa Marola ti-a pregatit o multime de promotii si oferte de care sa beneficiezi atat tu, cat si proiectul tau! De asemenea, in continutul acestui articol ti-am pregatit cele mai utile recomandari date de specialistii din domeniul constructiilor cu privire la modul de utilizare al materialelor de constructii.

Tabla zincata de la Marola are un pret de nerefuzat in aceasta vara!

pret tabla zincata

Nu doar ca pret tabla zincata este un material principal folosit, dar are si un pret de nerefuzat! Avand in vedere ca materia prima este otelul, in procesul de obtinere, aceasta este supusa actiunii de galvanizare, proces foarte util pentru protejarea impotriva ruginirii.

Poate te intrebi de unde provine denumirea de „zincata”, astfel ca datorita faptului ca este un material finit, aceasta este acoperita cu un strat protector de zinc pe ambele fete. Acoperirea se numara in functie de gramele de zinc, iar acestea sunt aplicate pe metrul patrat al materialului finit. Durabilitatea pe care o are tabla zincata, acum la un pret deosebit, contribuie din plin la cresterea popularitatii in randul consumatorilor. De asemenea, mediul este un aspect foarte important care contribuie la rezistenta proiectului.

Cum se foloseste in mod corect acest material?

Poate una dintre cele mai populare caracteristici pe care o are tabla zincata la un pret mic este faptul ca are o rezistenta mult mai mare impotriva factorilor externi, precum actiunea zapezii, a apei sau a ghetii. Durabilitatea este mult mai ridicata datorita stratului protector de zinc pe care il are.

Astfel, specialistii recomanda ca taierea acesteia sa se efectueze cu ajutorul unei foarfece sau cu ajutorul ghilotinei. De asemenea, in cazul gauririi, se recomanda efectuarea acestui proces prin decupare la rece.

In cazul in care nu stiai, specialistii atrag atentia asupra procesului de sudare! In momentul in care trebuie sa o combini cu alte tipuri de materiale, ai grija sa nu realizezi acest proces la cald. Recomandarea este sa folosesti suruburi sau nituri, deoarece riscul este ca stratul protector sa dispara daca intra in contact cu temperaturi ridicate.

iunie 17th, 2021 by