4 tipuri de lustre de interior si cum le poti incadra

Cand iti amenajezi casa ai nevoie de corpuri de iluminat care sa se potriveasca perfect cu tema casei si cu imaginea pe care doresti sa o arati. Fiecare camera are nevoie de un anumit tip de iluminare si de obiectele care sa reflecte cat mai bine acest lucru. Baia are nevoie de plafoniere care sa lumineze bine spatiul. Pentru plafoniere baie de calitate puteti intra pe cauta online, pe Eglo Romania. De asemenea pentru restul camerelor de locuit, se pot pune lustre inspirate din diverse stiluri. Iata mai jos cateva tipuri de lustre si modul in care pot sa fie incadrate:

  1. Lustra din fier forjat

Acest tip de lustra este perfect pentru o camera care are alte accente de metal. De asemenea poate sa fie incadrata intr-o camera romantica, unde exista un dormitor cu pat mare si un aspect vintage sau contemporan cu accente speciale. Lustra din fier forjat poate sa iasa in evidenta oricand si poate sa fie punctul central al amenajarii. 

  1. Lustra cu abajur din sticla 

Lustrele cu sticla sunt clasice si se incadreaza intr-o amenajare de acest tip. De asemenea pot sa fie folosite si intr-un mod jucaus, cu sticla colorata diferit sau cu forme speciale ale abajurului, intr-un ansamblu modern. 

  1. Lustra cu becuri decorative pentru un stil minimalist

Stilul minimalist din design capata tot mai mare interes pe masura ce trec anii. Este folosit des si are un vibe relaxat. Intr-o camera minimalista te poti simti liber, calm si odihnit. Nu exista multe accesorii si cele care sunt alese, sunt extrem de bine gandite. O lustra cu becuri decorative poate sa fie un asemenea exemplu de obiect care sa atraga atentia intr-un mod placut si care sa impresioneze. Daca peretii nu sunt colorati, atunci becurile pot si mai mult sa fie remarcate.

  1. Lustra cu cabluri lungi pentru un stil contemporan

Stilul modern, contemporan este apreciat si poate sa capete multe forme de manifestare in arta si in design in general. O lustra cu cabluri lungi poate sa fie potrivita pentru o amenajare contemporana cu mobilier modern. Se poate pune aceasta lustra si intr-o camera eclectica, in care sunt aduse accente prin corpuri deosebite de mobilier, combinate intr-un mod inedit, vesel sau cromatic deosebit. Lustra poate fi un liant bun pentru intregul decor. 

Lustrele sunt corpuri de iluminat care pot sa schimbe complet aspectul incaperii in care sunt montate. Ele trebuie sa fie potrivite pentru casa respectiva si incadrate in stilul ales. Eglo Romania ofera variante de lustre si plafoniere pentru baie de inalta calitate, care pot sa fie folosite pentru multiple variante de decor de interior.

martie 13th, 2020 by