De să alegem epilarea definivă cu laser?

Antica

Saloanele de înfrumusețare sunt locul în care atât femeile, cât și bărbații beneficiază de servicii de îngrijire a corpului, pielii și părului cu ajutorul unor specialiști care dețin o experiență considerabilă în acest domeniu, realizate cu produse speciale în funcție de tipul de piele, de problemele corpului și mai ales de firul de păr pe care îl aveți.

Epilarea cu laser este o procedură tot mai populară care ne scutește de vizitele regulate la salonul de cosmetică dar trebuie specificat că nu putem scăpa de părul nedorit dintr-o singură ședință.

Înainte de epilare

Înainte de realizarea acestui proces este necesară o vizită la mediul specialist pentru examinarea pielii și a zonei care trebuie epilată. De asemenea, trebuie să-i comunicați acetuia orice afecțiune medicală cu, care vă confruntați, pentru a nu avea alte probleme în timpul procesului. Pentru pielea sensibilă se aplică în general protecție ridicată.

Ce este epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este una din metodele inedite de eliminare a părului nedorit de pe corp, care implică utilizarea unui fascicol de lumină, cu o concentrație ridicată (lumină laser) cu scopul de a distruge foliculii de păr.

Cum acționează fascicolul de lumină?

Lumina cu laser este centrată pe foliculii de păr (foliculii sunt saci mici din piele, unde părul crește), care dispune de pigmenți ce absorb lumina. Cantitatea de lumină transformată ulterior în căldură, va distruge treptat foliculii de păr. Procedeul acesta funcționează foarte bine în cazul persoanelor care au un ten deschis și părul mai închis.

Sunt necesare deopotrivă câteva sesiuni de îndepărtare a părului cu laser, una nu este întotdeauna suficientă, pentru că părul poate să reapară. Chiar dacă rezultatele nu sunt permanente, cu siguranță veți putea observa faptul că părul se va rări considerabil.

Beneficiile epilării cu laser

Beneficiile epilării cu laser sunt multiple, iar în continuare vom enumera câteva dintre acestea:

1. Rapiditate

Este un proces rapid în principiu, însă depinde foarte mult și de dimensiunea zolei care trebuie epilată.

2. Rezultate durabile

Partea bună este că rezultatele sunt evidente și durabile. În comparație cu alte tipuri de forme specifice îndepărtării părului, după procesul epilării cu laser, părul nu va mai crește o perioadă considerabilă, sau dacă vor mai apărea fire de păr acestea vor fi foarte rare, însă în cele mai multe cazuri după epilarea cu laser părul nu mai crește.

Procedura este foarte exactă, atât timp cât este realizată corect. În egală măsură este o procedură recomandată de către medicii specialiști, fiind considerată a fi una din cele mai sigure proceduri, atât timp cât este realizată de către un personal care deține o experiență considerabilă în acest domeniu.

Există mai mule tipuri de lasere utilizate pentru epilare precum:

•             Laser cu rubin

•             Lumină intensă pulsată

Nuanța pielii și a firului de păr influențează eficiența pe care epilarea definitivă cu laser o are asupra dumneavoastră, în așa fel încât tipurile de epilare cu laser sunt specifice anumitor nuanțe de piele, dar și a firului de păr.

decembrie 20th, 2021 by