Reparatii transmisii camioane cu servicii de transport

repararea sistemului de transmisie la transmisii camioane

Reparatiile la transmisii camioane nu se fac in orice service auto. Datorita dimensiunilor vehiculului si a cutiei de viteze de la camioane, acestea necesita un alt tip de echipamente, diferit de cele de la service auto standard.

Tocmai din acest motiv, doar atelierele specializate fac servicii de reparatii cutii de viteze camioane. In tara sunt un numar limitat de astfel de ateliere asa ca daca ai nevoie de reparatii cutii viteze camioane este posibil sa fii nevoit sa apelezi la un service din orasul vecin.

Ce faci insa daca nu esti multumit cu serviciile acestei firme? Poate nu au facut lucrarea la timp sau nu au reusit sa aduca piesele in termenul stabilit? Cert este ca nu au reusit sa se tina de cuvant si asta te-a pus in dificultate.

Cauti un nou service reparatii transmisii camioane?

In orasul tau nu mai este nici un alt service reparatii transmisii camioane, deci nu prea ai cum sa schimbi firma. Singura optiune este sa cauti o alta firma chiar daca este la o distanta mai mare in km.

Adevarul este ca distanta nu este chiar atat de mare, cel putin nu de cand este internet. Firmele care conteaza, sunt toate pe internet, daca vrei sa cauti un service, in mod sigur o sa gasesti mai multe oferte.

Acum ca am lamurit problema gasirii firmei, trebuie sa facem o alegere. Ce firma sa alegem sa-i trimitem cutia pentru reparatii? Cea mai buna optiune ar fi aceea care ofera de exemplu si servicii de curierat prin care sa fie transportata cutia de viteze la service si inapoi.

O astfel de firma de reparatii cutii de viteze camioane este https://cutiivitezezf.ro/ care ofera si posibilitatea transportului cutiei de viteze de la client la service si inapoi. Astfel se rezolva o problema destul de neplacuta a clientului care nu mai trebuie sa caute solutii de trimitere.

Cum beneficiezi de transportul cutiei?

Practic firma de reparatii transmisii camioane are un contract cu o firma de transport marfuri care face aceste transporturi pentru o suma fixa pe tot teritoriul tarii.

Bineinteles ca plata pentru transportul cutiei se face pe cheltuiala proprietarului dar si asa este foarte convenabil pentru firmele care doresc sa lucreze cu un service de incredere.

Tot ce trebuie sa faca proprietarul este sa demonteze cutia de viteze si s-o aseze pe un palet. Aceasta trebuie fixata bine ca sa nu se miste in timpul transportului.

Aceeasi firma de transport va transporta cutia reparata inapoi la client pentru ca  acesta sa poata monta transmisia inapoi pe camion. Logistica acestui mod de transport a cutiilor de viteze in toata tara, ajuta lunar zeci de clienti multumiti.

Ei nu trebuie sa-si mai bata capul si cu transportul cutiei pentru ca acesta este rezolvat insasi de firma de reparatii a cutiei de viteze.

mai 14th, 2019 by