NOVUM rent a car Timișoara aderă la primul standard de securitate a clienților care închiriază autoturisme

Furnizorii de servicii de transport de pasageri și închiriere de vehicule ai platformelor www.novum-rentacar.ro, www.novumtimisoara.ro și inchirieriautonovum.ro adoptă ”Sigiliul de securitate a pasagerilor”.

Începând cu luna mai 2020, în contextul generat de realitățile COVID-19, peste 20 de furnizori și parteneri din România și din străinătate care furnizează servicii de închirere de autoturisme prin platformele gestionate de firma ieșeană Travis Tourism trebuie să adopte noi standarde de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, la inițiativa companiei. Unul dintre inițiatorii acestei campanii este și compania  NOVUM rent a car Timisoara.

Închirierea de autoturisme și transferurile private vor fi un factor major de relansare a turismului intern, atât cel de afaceri, cât și al vacanțelor în România. Flexibilitatea, costurile accesibile și distanțarea socială sunt avantaje concrete pe care le oferim.”, menționează Alin PĂTRU, Business Development Manager al Travis Tourism.

Standardul are ca scop creșterea încrederii pasagerilor și clienților din mediul de afaceri în serviciile companiilor românești de închiriere auto. ”Sigiliul de securitate a pasagerilor” (”Passenger Safety Seal”) se bazează pe recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, pe legislația națională și europeană, dar și pe bunele practici ale operatorilor internaționali.

”Chiar de la primele semne de apariție ale epidemiei, Travis Tourism a implementat măsuri pentru protecția pasagerilor și clienților săi: mașinile sunt dezinfectate înainte de fiecare predare și după preluarea de la clienți, iar angajații sunt echipați cu mănuși de protecție și măști.”, a declarat Alin PĂTRU.

”Sigiliul de securitate a pasagerilor” va impune atât măsuri de curățenie și sănătate, dar și privind starea tehnică și vechimea autoturismelor ori istoricul de accidente al soferilor în cazul transferurilor private.

Informații despre standard pot fi accesate aici: https://www.romaniatransfers.eu/rent-safe/103

mai 8th, 2020 by