Iti planifici o vacanta in strainatate? Asigura-te ca ai montat un sistem de navigatie dedicat cu toate actualizarile la zi

In ultimii ani romanii prefera concediile in strainatate pentru ca sunt uneori chiar mai ieftine decat cele de la noi, pentru ca serviciile sunt si ele foarte bune, iar peisajele sunt de vis. In privinta mijloacelor de transport, daca nu aleg avionul sau autocarul incluse in pachetele turistice turistii romani prefera sa mearga cu masina personala.

Spre deosebire de o deplasare in grup, cu masini sau avioane, deplasarea pe cont propriu implica si anumite riscuri, poti sa fii implicat in accidente, poti ajunge prin locuri de unde nu stii cum sa mai iesi, pe unde sa mai mergi.

Problema se rezolva insa relativ rapid si ieftin prin montare unor sisteme de navigatie de passat b6, daca ai o asemenea masina, insa gasesti pentru toate modelele populare. Sistemele de navigatie moderne sunt dotate cu GPS, cu Wi-Fi si Bluetooth, au radio, tv, ofera acces la fisiere multimedia si control total asupra masinii.

De asemenea sistemele de navigatie de passat b6 sunt dotate si cu senzori de parcare, tuner tv digital, camere marsarier sau tetiere dvd pentru o experienta cat mai placuta la drum lung. Hartile actualizate si sistemele de operare moderne, unitatile dual zone, care permit si navigarea, si ascultarea, redarea de fisiere de tot felul audio-video, softul de navigatie 3D Full Europe, procesoarele puternice, acestea sunt doar cateva caracteristici de top ale dispozitivelor.

Cu avertizarile audio stii din timp cand se apropie o zona mai dificila sau pe unde sa mergi ca sa ajungi cat mai rapid la destinatie, sistemele de navigatie permit si folosirea unui car kit Bluetooth sau a dispozitivelor mobile conectate direct la sistemul de navigatie.

Firmele care se ocupa de livrarea si de vanzarea sistemelor de navigatie pot oferi sfaturi de intretinere si de utilizare, informatii tehnice detaliate pentru o alegere cat mai buna si potrivita pentru masina si pentru drumurile facute prin toata Europa.

august 5th, 2018 by