Cel mai important aspect al camioanelor: raportul calitate- preț

camioane.scania.ro

Prețul este un criteriu important în achiziționarea unui camion. De aceea te vom informa despre o gamă variată de camioane care îți va oferi posibilitatea să îți achiziționezi un camion după bugetul tău. Așadar, atunci când vă decideți să achiziționați unul sau mai multe camioane, în primul rând trebuie să vă orientați către firmele mari care pot oferi servicii autorizate și piese de schimb originale. Iată unele dintre cele mai bune camioane care te pot convinge să le achiziționezi:

Camioane second hand DAF

Camioanele DAF și-au câştigat notorietatea pentru eficienţa lor în consumul de carburant, clasându-se mereu în topul testelor de economisire  a combustibilului. Cu ele se realizează o economie de 7-10 % la motorina și evident că și costurile transporturilor pe kilometrii sunt mai mici. Acest aspect generează succesul în afaceri fiindca tarifele percepute clienților vor fi și mai mici. Aceste camioane cântăresc cu aproape 100 de kilograme mai puțin și se manevrează ușor, iar alerta bateriei descărcate este deosebit de utilă conducătorului auto.

Camioane second hand Volvo- un raport confort-preț excelent

Cu un motor puternic de minimum 440 CP și cu un consum de carburant scăzut, camioanele VOLVO au intrat în grațiile șoferilor. Camioanele VOLVO au un consum de 26 litri de motorină la suta de kilometri, un aport destul de bun și o fiabilitate ridicată. Aceste camioane VOLVO au un demaraj mai lung, în zonele muntoase și drumuri de șantier. În plus, modelele mai noi de camioane VOLVO beneficiază și de un design modern, pe gustul șoferilor.

Dacă în trecut procurarea camioanelor reprezenta o adevărată bătaie de cap, în prezent este suficient un click pe site-ul magazinului camione.scania.ro . Pentru a nu pierde timpul cu mașinile care nu te interesează, poți introduce anul fabricației, marca de camion dorită, numărul de kilometrii agreați și ți se vor afișa toate mașinile care corespund nevoilor tale.

Alegerea camioanelor rulate este una dintre cele mai flexibile alegeri pentru afacerea ta. Înainte de a fi scoase pe piață, acestea sunt verificate amănunțit.

Găsește-ți camionul potrivit chiar de aici.

ianuarie 23rd, 2019 by