Vrei să aplici la Start up Nation? O firmă de consultanță te va ajuta să obții finanțarea!

Dacă ai o intreprindere mică sau medie înființată după 30.01.2017 și vrei să o extinzi, dar nu dispui de suficiente resurse. O finanțare start up nation 2018 este exact ceea ai nevoie.

Cu ajutorul finanțării start up nation 2018 poți accesa până la 200.000 de lei, bani nerambursabili. Iar în cazul în care îți este teamă că nu vei obtine finantare start up nation, tot ceea ce trebuie să faci este să apelezi la un consultant. Cu ajutorul unui consultant start up nation care să-ți scrie proiectul cât mai aproape de realitate procesul nu este atât de greu pe cât pare.

Pentru a avea certitudinea că vei obtine finantare start up nation ai nevoie de un punctaj de 95-100, iar pe acesta îl obții cu ajutorul unui consultant. Spunem că este recomandat să te consulți cu un consultant start up pentru că un specialist în acest domeniu se va asigura că planul tău este perfect. Dar în același timp se va asigura că vei avea parte de supraveghere post-finanțare.

Cu toate acestea, mulți tineri la început de drum au o problemă legată de costuri pentru aplicare start up nation. Dar noi înțelegem această îngrijorare și afirmăm că este bine să te informezi legat de costuri aplicare start up nation. Totuși ceea ce reprezintă defapt aceste costuri sunt:

  • costurile pentru înființarea firmei
  • plata serviciului de contabilitate,
  • chiria
  • consultanța unui specialist start up nation 2018

Nu par a fi atât de multe, nu-i așa? Tocmai de aceea credem că nu ar trebuii să te îngrijoreze aceste investiții. Pe lângă asta, cele mai mari costuri sunt legate de consultanță, dar aceasta poate fi acoperită prin banii primiți din finanțare.

Obtine finantare start up nation printr-un plan realist, riguros și corect cu ajutorul unui specialist. Pentru fiecare antreprenor la început de drum o finantare perecum finantare start up nation 2018 este o rampă de lansare a afacerii la care mereu a visat.

aprilie 26th, 2018 by