Dacă ești pensionar, ai timp să călătorești!

Mulți se gândesc la pensie ca la o perioadă plictisitoare, o perioadă în care se instalează o rutină care să asigure o anumită stabilitate, singura bucurie la care pot spera fiind timpul petrecut cu nepoții, cu copiii și cu cei dragi. Într-adevăr că mai sunt cazuri în care se formează cluburi și asociații în care se întâlnesc persoane cu aceleași interese și valori, însă și acestea fac parte, în final, din acea monotonie și stabilitate despre care vorbeam mai sus.

În cele ce urmează vom demonstra de ce nu trebuie să fie așa și de ce nu e bine să vă blocați într-o astfel de idee foarte nesănătoasă. 

Dacă sunteți în vârstă, asta nu înseamnă că sunteți și neputincios. Dacă ați trecut de o anumită vârstă, nu înseamnă că nu vă mai puteți bucura de frumusețile acestei planete. Ba, din contră! Acum este perioada vieții în care aveți suficient timp liber încât să faceți tot ceea ce doriți. Să mergeți oriunde doriți și să vedeți orice v-a atras atenția și nu ați avut ocazia încă. 

Nu trebuie să vă cramponați de anii pe care îi aveți. Este irelevantă vârsta, atâta timp cât există o dorință de a continua să explorați lumea și de a rămâne o persoană activă, chiar dacă este vorba doar de colindarea acelor destinații care permit relaxarea. 

Veți spune că pensia nu este una atât de mare în România ca să îți permită să călătorești. Însă vestea bună este că cele mai bune oferte ale agențiilor de turism din Baia Mare sunt tocmai pentru persoanele cu vârsta de peste 55 de ani, prin programul Senior Voyage!

Acest program oferă sejururi special concepute pentru dumneavoastră, la prețuri cu totul speciale, de la 149 de euro de persoană, pe sejur. Bineînțeles, prețul depinde și de destinație și de facilitățile de care dispuneți, însă sunt, cu siguranță, cele mai bune prețuri existente pe piață. Iar ca să vă bucurați de aceste vacanțe alături de cei dragi, ei pot să vă însoțească, beneficiind de aceeași ofertă.

În Baia Mare puteți apela la agenția de turism Mara Internațional Tour pentru a descoperi care sunt destinațiile dintre care puteți alege și care sunt ofertele de care vă puteți bucura. Așadar, nu mai așteptați! Bucurați-vă de această perioadă a vieții și de timpul liber pe care vi-l oferă!

decembrie 17th, 2019 by