Service laptop sector 4: solutii pentru eroarea „Windows detected a hard disk problem”

Cauti o rezolvare rapida pentru „Windows detected a hard disk problem”? Te asteptam in service laptop sector 4.
Pentru solutii de remediere, citeste articolul in continuare. Daca la final nu reusesti sa repari eroarea apeleaza la profesionisti.
Este dificil se spus care este cauza problemei doar vazand mesajul de eroare. Poate sa nu fie neaparat o problema de hdd, pentru ca sistemul sau partitiile de sistem pot cauza aceasta eroare de asemenea. Enumeram mai departe cateva solutii care vizeaza diferite cauze si le puteti incerca pe rand.
3 Posibile solutii de la Service laptop sector 4
1. Folositi System File Checker
Windows-ul ofera instrumente de baza pentru a ajuta la remedierea erorilor, lucru care nu este cunoscut de multi utilizatori. Multe probleme care aparent par grave, se pot rezolva cu ajutorul acestui tool simplu. Nu este complicat de folosit. System File Checker verifica fisierul de sistem si rezolva problema integritatii.
Iata ce trebuie sa faceti:
– Click pe butonul de pornire si introduceti cmd in caseta de cautare. Apoi faceti click dreapta pe el si selectati „Run as administrator” (sa-l executati din postura de administrator)
– In command prompt tastati sfc /scannow si dati Enter.
– Procedura este rapida si la final vi se spune daca exista o problema de integritate a fisierelor. Aceasta comanda scaneaza toate fisierele de sistem protejate si inlocuieste fisierele corupte cu o copie de rezerva. Nu inchideti fereastra inainte ca verificarea sa fie completa.
2. Verificati hard diskul –  ChkDsk
Cel mai important lucru cand vreti sa rezolvati o problema este sa va mentineti calmul. Daca prima metoda nu functioneaza, incercati altceva – efectuati un ChkDsk.
Chiar si asa, trebuie sa ajungeti in Command Prompt, sa introduceti litera unitatii de partitie (c:/d:/e: si asa mai departe) pe care vreti sa o scanati. Daca vreti sa verificati partitia curenta, atunci lasati optiunea implicita.
Apasati „chkdsk” si dati Enter. Apoi „chkdsk” incepe sa lucreze.
Principala functie a „chkdsk” este verificarea si repararea erorilor pentru sistemele de fisiere NTFS si FAT. Astfel, daca eroarea „Windows detected a hard disk problem” este cauzata de eroarea sistemului de fisiere, atunci problema va fi rezolvata dupa chkdsk. Veti intelege mai bine ce se intampla cu sistemul de fisiere sau hdd.
Exista un risc in rularea chkdsk si anume se pot pierde date, pentru ca tabeluil de alocare a fisierelor va fi modificat in timpul procesului. Prin urmare, este recomandat sa faceti copii de rezerva inainte de a incepe procedura.
3. Verificati sectoarele defecte de pe hdd.
Prima metoda este testarea si repararea erorilor de sistem si cea de-a doua problema a sistemului de fisiere. Daca nu exista nicio problema cu sistemul de fisiere de sistem sau de partitii, atunci trebuie sa testati starea de sanatate a unitatii hdd. Sectoarele defecte pot aparea pe orice hdd si pot afecta securitatea datelor. Cum sa verificati sectoarele defecte?
Exista mai multe programele pe care le puteti folosi. Unul din acestea este PartitionGuru care este gratuit. Acesta va poate ajuta cu recuperarea fisierelor. Include functia de verificare si reparare a sectoarelor defecte (acolo unde este posibil).
Pentru solutii profesioniste in timp util contactati service laptop sector 4.
aprilie 23rd, 2018 by