OPTEX: Dragoş Enea, noul Customer Service Manager pentru România și Bulgaria

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea soluțiilor de detecție, anunță numirea lui Dragoş Enea ca noul Customer Service Manager pentru România și Bulgaria. În noul său rol, Dragoş se va axa pe suportul tehnic, coordonând canalul actual de parteneri și dezvoltând noi relații de parteneriat în acord cu strategia OPTEX de a implementa obiectivele anuale de business. Dragoş va raporta către Jacek Wójcik, Customer Service Director CEE OPTEX.

“Având în vedere experiența tehnică demonstrată, precum și ca sales engineer, Dragoş Enea este cel care va asigura implementarea viziunii OPTEX pentru România și Bulgaria. El va coordona la nivel local strategia generală de business a companiei și va căuta să întărească poziția de lider a OPTEX pe piața locală a soluțiilor de detecție. De asemenea, va fi responsabil cu accelerarea creșterii orientându-se pe răspunsul la nevoile de business ale clienților noștri”, a spus Jacek Wójcik.

Dragoş Enea s-a alăturat OPTEX după experiența în cadrul unei companii lider în securitate integrată. În cadrul experienței anterioare, Dragoș a fost responsabil cu dezvoltarea de proiectare de soluții, oferind asistență tehnică și traininguri de produs pentru utilizatorii noi și potențialii utilizatori finali.

Pe parcursul anilor de experiență, Dragoș Enea a dobândit cunoștințe aprofundate despre sistemele de curenți slabi, a avut prilejul să înțeleagă modul de protecție a infrastructurii critice și funcționarea soluțiilor integrate ale sistemelor (detectare a incendiilor, control acces, detectare a intruziunilor, CCTV și automatizări de clădiri).

Dragoş a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții și Inginerie Civilă, secția de Automatizări Informatice.

octombrie 12th, 2017 by