Ness Digital Engineering a ajuns la 100 de angajaţi în Timişoara şi la 2.800 mp în clădirea UBC 2 din ansamblul mixt Openville

Ness Digital Engineering a ajuns la o suprafaţă de 2.800 de mp în clădirea United Business Center 2 (UBC 2) a ansamblului Openville Timişoara, după ce a preluat, în luna martie, un nou etaj în imobilul de birouri.

 

Centrul de Inovaţie Tehnologică al companiei este deschis în ansamblul Openville Timişoara de aproximativ doi ani şi se află în plin proces de dezvoltare. Ness îşi propune să crească gradual şi organic, începând cu spaţiul de lucru, care poate găzdui până la 250 de angajaţi prin extinderea pe încă un nivel în clădirea UBC 2, precum şi prin proiectele de transformare digitală pe care le atrage. „Ne-am concentrat, încă de la început, pe calitatea oamenilor, mult mai mult decât pe numărul acestora. Complexitatea proiectelor pe care lucrăm este unul din factorii pentru care am ales această strategie”, a declarat Mircea Velicescu, Associate Vice President Delivery, Ness Timişoara Technology Innovation Center.

 

Tot în luna martie, compania a sărbătorit trecerea pragului de 100 de angajaţi în centrul său din UBC 2 şi estimează o creştere de până la 200 – 300 de ingineri, pe termen mediu spre lung. „Inginerii din Ness Timişoara sunt implicaţi în proiecte de transformare digitală pentru o varietate de clienţi din diferite industrii, începând cu cea auto, până la entertainment. Diversitatea proiectelor pe care le acoperim ne conferă avantajul de a folosi experienţa acumulată într-un anume domeniu şi de a o aplica într-un domeniu diferit”, a completat Mircea Velicescu.

 

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca „employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără: portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP,  Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

 

În prezent, Ness caută pentru centrul din Timişoara ingineri Java, .NET, PHP, Embedded C++, precum şi specialişti în Machine Learning, cu o vastă experienţă profesională.

 

Clădirea de birouri UBC 2 din ansamblul Openville Timişoara are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp şi a fost inaugurată în ianuarie 2017. Aceasta este închiriată integral de companii din domenii precum IT şi automotive şi este prima din totalul de şapte clădiri office clasa A pe care le va include proiectul mixt din proximitatea Iulius Mall Timişoara.

aprilie 3rd, 2018 by