MEZODOCTOR: Noul tratament facial pentru o piele stralucitoare

mezoterapie virtuala

Tratamentul unic ce oferă rezultate spectaculoase pentru pielea feței, Mezodoctor, este oferit în exclusivitate de Noblezza Beauty Clinique și promite să redea pielii strălucirea de care are nevoie, eliminând cearcănele, ridurile, excesul de sebum și aspectul încarcat al pielii. Spre desosebire de binecunoscutul tratament Mezoterapie, acesta nu implică folosirea acelor.

Motivul pentru care tratamentul de mezoterapie fără ace este atat de eficient și oferă rezultate spectaculoase este faptul că foloseste 6 game de cocktailuri de calitate ce sunt infuzate în piele. În același timp, fără ajutorul, îndemânarea și pregătirea experților în estetica facială de la Noblezza Beauty Clinique, care personalizează terapia în funcție de nevoile fiecărui client, tratamentul nu ar avea efecte așteptate.

Fiind o alternativă mult mai eficientă decât binecunoscutele injecții cu acid hialuronic sau toxină botulinică, acest tratament de mezoterapie virtuală, Mezodoctor are la bază o tehnologie germană ultra-modernă. Introducând în dermul profund un cocktail de colagen, acid hialuronic, aminoacizi, peptide, retinol, vitamine, antioxidanţi şi ingrediente naturale benefice pielii (ovăz negru, extract de castan, de lemn dulce, de drojdie etc), acesta nu conține parfumuri, coloranți, conservanți sau alte substanțe dăunatoare pielii.

Ceea ce face acest tratament  de mezoterapie sa fie pe placul multora, este faptul ca prezinta o serie de beneficii ce nu pot fi trecute cu vederea: nu se folosesc ace, ceea ce duce la dispariția durerilor și a perioadelor de recuperare de după tratament, pielea nu se înroșește și, mai mult, tenul nu va fi sensibilizat.

Dacă îți dorești o piele fermă cu contur definit, un ten echilibrat, curat, fară riduri și vitaminizat în profunzime, atunci noua metode de mezoterapie este alegerea ideală pentru cei cu tenul sensibil.

Persoanele ce vor să afle mai multe informații despre acest tip de tratament pot accesa site-ul noblezza.ro sau pot apela numerele de telefon 0748 048 003 sau 0723 679 966.

aprilie 2nd, 2018 by