Jazz manuieste continutul video in fel si chip, castigand 3 premii la Webstock 2017

Agentia de publicitate Jazz continua sa isi demonstreze flerul pentru campanii video de succes, reusind si in acest an sa castige la Webstock 2017. De data aceasta, versatilitatea contentului video produs de Jazz i-a adus la finalul serii locul 3 la categoria “Special Projects” cu “Apeluri fericite” pentru Provident si doua premii in categoria “Best Use of Video” – locul 2 cu “Timp din Timpul tau”, client Avon si locul 3 – “Antimanifest”, client Provident.

 

„De data asta, nu am folosit in mod inovativ mediul digital,  in schimb am creat un content bun cu insighturi valabile. De pilda, dupa 10 ani de Provident, este mai interesant sa spui ce nu ai facut, decat sa te bati cu pumnul in piept cu tot ce ai facut. De 8 martie nu trebuie sa faci cadouri de convenienta sau siropoase, ar fi tare sa ii dai timp iubitei spaland tu rufele, pentru ca ea sa stea sa-si aleaga singura cadourile de pe Avon.ro. Iar dupa un an de zile in call center-ul Provident, in care oamenii te tot suna sa iti ceara ceva, nu ar fi fain sa te sune si ca sa iti dea ceva? Am creeat videocontent surprinzator care a ajuns si in Youtube Leaderboard, si cred ca asta a apreciat juriul,” a declarat Valentin Suciu, Creative Partner Jazz.

 

Pentru Provident, luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate din an, perioada in care echipa de relatii cu clientii gestioneaza cu rabdare, energie si dedicare, mii de apeluri pe zi. Pentru a le multumi, Provident, cu sprijinul echipei Jazz, a initiat “Apeluri fericite”, un proiect maraton desfasurat timp de 2 zile. Fiecare angajat din Call Center a primit un imprumut nerambursabil de buna dispozitie, sub forma unui apel telefonic personalizat, in spiritul sarbatorilor. La telefon au fost interpretate colinde live de catre tenorul Adrian Popescu sau corul de copii Meloritm si urari traditionale care i-au surprins, emotionat si i-au facut sa zâmbeasca.

 

Prin campania “Antimanifest”, Provident a sarbatorit 10 ani pe piata din Romania, pastrand aceeasi comunicare joviala si outside-the-box ca pana acum. Folosind in continuare umor si autoironie, campania pastreaza pozitionarea Provident si aduce o noua abordare in zona de comunicare financiara.

 

In ceea ce priveste campania „Timp din timpul tau” pentru Avon, Jazz a reusit sa propuna o noua directie, inca neincercata de companie pana acum, oferindu-i Antoniei o ipostaza care i se potriveste foarte bine. Umorul si directia creativa diferita folosite au facut din campanie un studiu de caz de succes, recunoscut si de catre ADC Romania care a plasat campania in luna martie pe locul 3 in topul celor mai bune campanii ale lunii.

 

„Astazi nu mai poti ocoli/fenta continutul video, sau daca o faci, e pe riscul brandului tau. Ca sa intri in conversatiile online ai nevoie de video, ca sa atragi atentia haterilor pe net ai nevoie de video cu curaj. Formate mai scurte sau mai lungi, pre-roll, video-bannere sau gifuri, toate contruiesc o imagine in miscare a brandului prin care poate impresiona (sau nu!) oamenii. Am invatat sa surprindem prin tonul vocii, prin plasarea endorerilor in situatii neobisnuite, prin experimente, prin orice e nemaivazut pana acum, dar si relevant pentru brand. Ne-am propus sa fim maestri ai continutului video si am fost norocosi sa avem in agentie oameni care stapanesc foarte bine demersul regizoral, sa avem clienti care au curaj sa exploreze teritorii noi, producatori flexibili care sunt dispusi sa se arunca alaturi de noi in productii video neobisnuite,a spus Irina Pencea, Managing Partner, Jazz.

 

Cele trei premii castigate la aceasta editie a Webstock demonstreaza inca o data calitatea content video-ului produs de Jazz si strategia de succes a agentiei de a sustine si imbunatati constant aceasta zona. In 2015 Jazz a castigat locul 3 la categoria „Best Use of Video” cu „Salveaza Ciorcalia”, client SOR – Societatea Ornitologica din Romania; ONG Natura 2000), iar in 2016 doua locuri 3 la „Best Use of Video in Online” cu „Invitatia Lay’s” si cu „MedLife Christmas Wish”, client MedLife.

octombrie 5th, 2017 by