Incepe vacanta in forta, pe doua roti

Tu ce faci concediul asta? Mergi la mare, la munte? Ti-ai luat deja vacanta prin insule indepartate sau prin insorita Grecie? Daca niciuna dintre variante nu e cea aleasa de tine si stai iar acasa poti sa iti „indulcesti” zilele cu un hoverboard 6.5 inch ieftin sau un hoverboard de 10 inch. Indiferent ce varianta alegi faci miscare, te distrezi in aer liber, ai control total asupra sa cu ajutorul telecomenzii wireless, are si Bluetooth, lumini LED, vitezele atinse sunt si de 10-20 km pe ora, autonomia bateriei e de 20 km la o incarcare de 120 de minute.

Distantele parcurse nu mai sunt o problema, poti sa mergi in parc sau pana la mall fara sa obosesti, ai timp sa te distrezi si sa faci tot ce iti doresti. Miscarile cerute de un hoverboard 6.5 inch ieftin sau de un hoverboard de 10 inch te vor ajuta sa iti folosesti musculatura de la maini si picioare, de la coloana, deplasarile vor fi mai placute si nu vei mai sta in casa tot cautand ceva de facut pe Internet.

Vacanta se poate transforma dintr-odata intr-una foarte interesanta mai ales ca aceste hoverboard-uri sunt foarte simplu de folosit pe orice fel de drum din oras, merg chiar si in zonele cu o panta mai lina. Hoverboard-urile te vor ajuta sa scapi de monotonie, sa te distrezi cu prietenii prin parc sau prin jurul blocului, daca ai copii ii poti invata si pe ei sa le foloseasca pentru a petrece clipe de neuitat in aer liber. Magazinele care livreaza hoverboard-uri au oferte variate, preturile sunt bune, mereu se gasesc reduceri consistente, garantia e de doi ani, se poate solicita si asistenta ori de cate ori ai nevoie.

Motoarele cu mai multe viteze, puternice si compacte, designul adaptat nevoilor tale, aspectul placut si calitatea buna a materialelor recomanda hoverboard-urile si le fac indispensabile pentru cei care nu vor sa piarda vacanta stand in casa.

iulie 19th, 2018 by