Husa MacBook Pro Retina vs carcasa MacBook Pro 2016

Analiza de astazi ne este oferita prin amabilitatea specialistilor de la magazinul online Huse Laptop si ne va ajuta la alegerea corecta a solutiei de protectie pentru ultimele tipuri de MacBook.

Cu sau fara Touch Bar si Touch ID

Cred ca nu mai este niciun secret pentru oricine se considera fan laptop Apple ca cel mai recent model din gama MacBook constituie un imens pas inainte fata de modelele anterioare, si asta nu doar prin introducerea dotarilor revolutionare Touch Bar si Touch ID – care, de altfel, pot sa lipseasca de pe variantele cu ecran de 13 inch – ci mai ales datorita faptului ca pe acestea grafica este acum cu până la 130% mai rapidă, display-ul cu 67% mai luminos, iar gadgetul per ansamblu este cu până la 17% mai subțire.

In aceste conditii, e clar cred pentru toata lumea ca protectia pentru o asemenea bijuterie electronica trebuie luata in considerare inca din momentul dimensionarii bugetului destinat a fi alocat achizitiei unui nou laptop.

husa macbook 11 12 13 15 inch

In acelasi timp insa, modelele MacBook Pro Retina, care au constituit varful de gama al gigantului Apple pe partea de laptopuri in perioada 2012 – 2015, sunt inca foarte apreciate de cunoscatori, mai ales datorita pretului mai accesibil acum, dupa lansarea noului MacBook Pro 2016.

Diferenta dintre huse si carcase

Cand vine vorba de protectie pentru laptop, majoritatea celor care apeleaza la marci necunoscute sau la produse cumparate la mana a doua isi inchipuie ca totul se rezuma la folii pentru ecran sau bucati de plastic colorat in care sa iti imbraci gadgetul asa cum faci cu telefonul. Doar ca tocmai aceste laptopuri no name sau second hand au nevoie de mai multa protectie prin insasi starea lor fizica.

In ceea ce ii priveste pe cei care au sau isi doresc sa aiba ultimul model de Mac, acestia par sa fie pusi in fata unei dileme mai mari decat simpla alegere intre MacBook Pro Retina 2012-2015 si MacBook Pro 2016. Este vorba de a avea de ales intre o husa sau o carcasa originala pentru laptopul lor premium.

Cum la prima vedere acestea par sinonime, nu e de mirare ca multi fani Apple ajung sa apeleze la protectii ieftine, neglijand faptul ca e de ajuns un moment de neatentie si laptopul lor poate ajunge sa stea saptamani intregi in service pentru o banala cazatura de pe genunchi.

carcasa protectie macbook pro 2016

Asadar: husa sau carcasa? Inainte de a te decide ce este potrivit pentru MacBook-ul tau, trebuie sa stii ca husa este cea in care iti tii laptopul dupa ce il inchizi, atunci cand nu-l folosesti o perioada mai lunga de timp, sau in timpul transportului, pentru a-l feri de praf, umezeala sau de riscurile unor eventuale cazaturi sau coliziuni.

Carcasa, in schimb, este cea care iti protejeaza Mac-ul in orice moment, mai ales atunci cand il folosesti, si de aceea trebuie sa fie proiectata pentru a raspunde oricarui pericol care ii poate ameninta integritatea fizica, oriunde te-ai afla cu el: pe birou, pe genunchi, la padure, pe balcon sau in masina.

Acum cred ca e clar pentru toata lumea ca cele doua, husa si carcasa, nu numai ca nu se exclud, ci sunt complementare, asigurand impreuna protectia completa atat pentru MacBook Pro Retina 2012-2015, cat si pentru MacBook Pro 2016, fie ca au ecran de 13 inch, fie ca au de 15 inch.

mai 24th, 2017 by