De ce bateria telefonului e asa de importanta

bateria telefonului e asa de importanta

Suntem in era in care practic traim cu telefonul in mana, mergem cu el in pat la culcare si primul lucru pe care il facem cand ne trezim este sa verificam notificarile primite peste noapte.

Acesta esce cel mai puternic argument pentru a sustine faptul ca bateria telefonului si autonomia sa este foarte importanta.

Pana la urma nimeni nu vrea sa ramana fara baterie fix in mijlocul unui clip de pe YouTube sau a unei conversatii importante. Bine, in realitate treaba nu sta chiar asa pentru ca ar cam trebui sa mai lasam telefonul din mana ca sa fim atenti si la ce se mai intampla in jur.

Am citit la calculatorescu articolul acesta in care explica ce trebuie sa faci ca bateria sa tina mai mult si m-a pus pe ganduri asa ca de aici porneste acest articol.

Dar sa ne intoarcem la subiectul acestui articol.

Tu cat pret pui pe bateria telefonului atunci cand cauti sa-ti cumperi unul? sa fie oare mai importanta decat camera foto?

Ei bine pentru mine este si recunosc, adesea am ales sa cumpar un telefon in detrimentul altuia doar pentru ca bateria tinea mai mult si pana la urma nu e vorba doar de niste conversatii sau clipuri de pe YouTube pentru ca telefoanele in zilele noastre nu mai tin asa de mult deoarece le tinem conectate mult prea mult la internet chiar daca nu le folosim.

Ce vad eu printr-un telefon cu o baterie decenta?

Imi doresc sa pot sa plec dimineata de acasa, sa ascult muzica pe el (nu neaapararat pe YouTube) si sa pot comunica cu prietenii pe retelele sociale, dar si sa imi ramana ceva baterie seara cand ma intorc acasa ca sa pot comanda un Uber, Taxify sau sa ma mai uit pe Maps in caz ca ajung prin ora si nu stiu pe unde e statia autobuzului.

Desigur, exista si varianta unei baterii externe, dar nu prea e elegant sa te cari cu ea in fiecare zi dupa tine.

septembrie 6th, 2019 by