Criterii la care sa fii atent pentru a cumpara un microfon spion de calitate!

Persoanele care au nevoie de un microfon spion pentru a auzi discutii la care sunt invitate trebuie sa stie inca de la inceput care sunt principalele elemente pe care trebuie sa le ia in considerare, astfel incat sa faca o investitie buna. In acest sens, viitorii utilizatori pot citi in randurile de mai jos care sunt lucrurile carora este esential sa le acorde o atentie deosebita, inainte de a lua o decizie!

Tehnologia specifica

Din punct de vedere tehnic, printre cele mai bune tipuri de microfoane spion se numara cele wireless. Este vorba despre obiecte eficiente si practice, care sunt foarte mici si care pot fi amplasate in incaperea in care se doreste supravegherea atenta a anumitor discutii Mai mult, microfoanele wireless pot fi amplasate si in masina, in birouri ori in magazine, in functie de nevoile fiecarei persoane in parte. Tot ce au de facut utilizatorii pentru a auzi discutiile inregistrare este sa apeleze de pe telefonul propriu pe cartela dispozitivelor wireless!

Ce functii poate avea un microfon spion?

Un alt element extrem de important, de care oamenii trebuie sa tina cont este acela ca microfoanele pot avea numeroase functii, De exemplu, optiunea ,,Call” este extrem de interesanta, intrucat in momentul in care o persoana incepe sa vorbeasca in incaperea in care sunt amplasate microfoanele, acestea detecteaza sunetele si apoi suna automat pe numarul de telefon al celor care le-au instalat. Mai mult, datorita comenzii vocale, utilizatorii nu rateaza niciun detaliu. De preferat este, insa ca sensibilitatea de activare a functiei vocale sa varieze intre 40 – 45 dB, valori despre care specialistii in domeniu sustin ca sunt conventionale pentru discutiile normale.

Care sunt parametrii de functionare ideali?

Pe lista detaliilor la care utilizatorii trebuie sa fie atenti se numara si parametrii de functionare. De exemplu, autonomia conteaza foarte mult! Persoanele care vor sa foloseasca un microfon spion trebuie sa se asigure ca acesta are o raza de dectare pentru activarea vocala de cel putin 10 metri. Cei care doresc, insa amplificarea razei de actiune, dar si amplificarea autonomiei se pot orienta catre o antena de amplificare la purtator. Aceasta mareste posibilitatile dispozitivelor, oferindu-le posibilitatea de a inregistra la 50 sau chiar 100 de metri de locurile in care sunt amplasate.

Ce acumulatori au microfoanele?

Nu in ultimul rand, pentru ca microfoanele sa poata fi folosite o perioada cat mai indelungata, ele trebuie sa aiba acumulatori puternici. Acestia trebuie sa poata inregistra cel putin timp de 60 de minute. Ulterior, dispozitivele trebuie puse la incarcat pentru o perioada de 24 de ore, dupa care pot fi folosite cu incredere din nou.

Cu o gama larga de modele de microfoane la dispozitie, oamenii trebuie sa fie extrem de atenti inainte de a face o investiei. Cel mai bine este sa se gandeasca la nevoile pe care le au, iar mai apoi sa aleaga un dispozitiv sau altul!

august 6th, 2020 by