Ce nu știai despre smartwatch-ul Samsung

Ceasul inteligent Galaxy Active Watch 2, lansat de Samsung anul trecut, este un gadget foarte bun: arată deosebit, are un design clasic, ca un ceas obișnuit, rulează un software rapid și performant, bateria rezistă aproape 2 zile și are numeroase aplicații utile. În plus, costă doar 1.300 de lei, ceea ce este destul de puțin pentru un smartwatch de calitate. Dacă și tu vrei să-ți cumperi un ceas inteligent, îți prezentăm în acest articol câteva informații inedite despre acest gadget.

Există mai multe versiuni ale modelului

Poți găsi smartwatch Samsung pe Brand GSM.ro în mai multe versiuni – cu diagonală de 40 mm sau de 44 mm. Desigur, gadgetul este disponibil în mai multe culori ale ecranului, cu brățări diferite, iar finisajele sunt de asemenea variate. Poți cumpăra mai multe modele de brățări, pe care să le schimbi între ele dacă dorești, astfel încât să le asortezi mai ușor la ținută.

Are un inel tactil pe margine

Ecranul tactil nu mai este o noutate la un ceas inteligent, dar acest model are și o funcție care este foarte utilă și care cu siguranță va fi apreciată de utilizatori. Dispozitivul este dotat cu un inel tactil situat pe margine, care poate fi acționat pentru a intra în diferite aplicații. Aplicațiile apar pe ecranul ceasului sub forma unor widgeturi pe care le poți roti din inel, ca să accesezi ce anume te interesează.

Are preinstalat Spotify

Dacă ești pasionat de gadgeturi pe care poți asculta muzică și ai cont pe Spotify, trebuie să știi că îți poți descărca direct pe ceas toate melodiile pe care le ai în playlist. În acest fel, poți asculta muzica preferată în timp ce alergi prin parc, fără să mai fie nevoie să iei cu tine telefonul sau un mp3 player.

Poate monitoriza calitatea somnului

Poți folosi acest ceas de la Samsung și pentru a-ți monitoriza calitatea și durata somnului din fiecare noapte. Astfel, gadgetul are integrat un senzor pentru evaluarea somnului și este dotat și cu modul „noapte bună”, care oprește toate notificările și închide ecranul always-on, ca să te poți odihni liniștit.

Are instalat asistentul digital Bixby

Chiar dacă Bixby nu este de obicei o specificație foarte apreciată, în acest caz se dovedește a fi totuși foarte utilă, mai ales când trebuie să rezolvi anumite taskuri, de pildă să controlezi gadgeturile inteligente din locuință, prin sistemul smart home.

Poate fi folosit chiar dacă nu ai telefon Samsung

Ceasul Galaxy Active Watch 2 este perfect compatibil cu un smartphone Samsung, dar poate fi folosit și cu alte telefoane care rulează Android. În acest caz însă, va trebui să instalezi mai multe extensii de software, iar procedura durează destul de mult. Totuși, important este că poți cumpăra acest gadget chiar dacă nu ești un fan al produselor Samsung, iar telefonul tău este altă marcă.

Prin urmare, dacă vrei să cumperi un ceas inteligent de calitate și la un preț accesibil, acest smartwatch de la Samsung poate fi o alegere inspirată.

aprilie 7th, 2020 by