Campionatul Național Individual Open și Campionatul Național al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, transmise live cu ajutorul Axis Communications şi NetRex

Sportul de înaltă performanţă ţine pasul cu tehnologia şi ajunge pe ecranele fanilor prin cele mai moderne metode. Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, va transmite live Campionatul Național Individual Open și Campionatul Național al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, o competiţie organizată de Federaţia Română de Gimnastică. Evenimentul are loc în perioada 1-3 septembrie 2017, în Sala Olimpia din Ploieşti.

Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook, prin accesarea:

Implementare tehnică

Pentru transmisia live a evenimentului se vor folosi camerele de reţea Axis Q1635, Q1615 Mk II şi P1365 Mk II, alături de soluţia profesională NetRex. Toate cele 3 modele de camere de reţea Axis pot transmite conţinut video Full HD 1080p cu 60 cadre pe secundă, iar Q1635 şi Q1615 Mk II dispun şi de stabilizare electronică a imaginii. Soluţia utilizată se remarcă nu numai prin performanţă şi calitate, ci şi prin uşurinţa în utilizare, căci nu necesită echipamente suplimentare sau personal specializat. Procesul de configurare se realizează rapid şi intuitiv, soluţia software dezvoltată de NetRex care permite transmisia live pe Facebook se instalează direct în camere, iar procesarea este realizată de către echipamentul Axis.

Utilizarea camerelor de reţea Axis pentru transmiterea evenimentului sportiv organizat de Federaţia Română de Gimnastică demonstrează încă o dată calităţile deosebite ale echipamentului, dar şi abilitatea de a depăşi graniţele supravegherii video şi de a păşi în zona mult mai solicitantă şi mai complexă a transmisiilor live.

 

Agenda Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin

Competiţia va debuta pentru publicul larg vineri, 1 septembrie, la ora 16.00, prin concursul masculin, iar ziua se va încheia cu festivitatea de premiere pentru echipe şi individual compus, care va avea loc începând cu ora 18.40. Sâmbătă, pe 2 septembrie, de la ora 16.30, va avea loc concursul feminin, încheiat cu festivitatea de premiere, ce va începe la ora 18.40. Duminică, 3 septembrie, vor avea loc finalele pe aparate GAF şi GAM, de la ora 11.00 la ora 14.00.

Vă invităm la un weekend cu gimnastică!

 

august 31st, 2017 by