Campionatul de simplu feminin la US Open 2021 – cine sunt favoritele pentru câștigarea titlului?

Putem afirma cu certitudine că interesul românilor pentru tenisul feminin a crescut în ultimii ani, din momentele în care Simona Halep a început să le învingă pe unele dintre cele mai titrate jucătoare, iar acum, turneele de Grand Slam sunt urmărite cu mare interes. Ediția de anul acesta a US Open le va pune față în față pe cele mai bune jucătoare ale momentului, printre care se numără, bineînțeles, și românca Simona Halep.

Cine ocupă, în prezent, primele poziții în topul favoritelor la câștigarea campionatului de simplu feminin?

  1. Naomi Osaka

Câștigătoarea ultimului campionat de simplu feminin de la US Open este și favorita de anul acesta. Conform Sportingbet.ro, jucătoarea de origine niponă are o cotă de 5.50. În cazul în care crezi că va pleca și acum acasă cu trofeul, poți consulta cotele și pariurile de la US Open la feminin pentru a plasa un bilet pe victoria ei. Ține, totuși, cont de faptul că a fost eliminată recent de la Jocurile Olimpice, în turul 3, de către jucătoarea din Republica Cehă, Markéta Vondroušová. Ea are în prezent o cotă de 41.00 în ceea ce privește posibilitatea de a câștiga US Open.

  1. Ashleigh Barty

În ciuda faptului că este numărul unu mondial, jucătoarea din Australia are în prezent o cotă de 7.50, aflându-se la două puncte distanță de Naomi. La fel ca nipona, și Ashleigh a fost recent eliminată de la Jocurile Olimpice la categoria simplu de către Sara Soribbes, însă, a câștigat bronzul, alături de John Peers, la categoria dublu mixt.

  1. Serena Williams

Pe poziția cu numărul trei se află Serena, având o cotă de 9.00, fiind, așadar, foarte aproape de Ashleigh. Ea nu a participat la ediția aceasta a Jocurilor Olimpice, dar a reușit să obțină medalia de aur în cadrul ediției din 2012 de la Londra.

  1. Bianca Andreescu

După Serena, poziția următoare o ocupă Bianca Andreescu, cu o cotă de 11.00. Tânăra tenismenă a decis, de asemenea, să nu participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Poți observa că aceste cote sunt destul de apropiate, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la meciuri strânse și la posibilitatea unei surprize în finală.

  1. Victoria Azarenka și Simona Halep

La egalitate de cote se află pe poziția cu numărul cinci jucătoarea din Belarus și îndrăgita româncă. Ambele au, în prezent, cota de 13.00. Totuși, nu uita că aceste numere se pot schimba oricând, în funcție de prestațiile care vor urma ale jucătoarelor. Simona a demonstrat de nenumărate ori că își poate domina adversarele, așadar, ea are posibilitatea să obțină un loc pe podium, poate chiar prima poziție!

Ele sunt cele șase jucătoare care ocupă primele cinci poziții în topul favoritelor la câștigarea campionatului de simplu feminin de la US Open 2021. Finala va avea loc în 12 septembrie, în aceeași zi cu finala de la simplu masculin. Dacă ești nerăbdător să o vezi pe Simona jucând, nu rata meciurile ei din cadrul ultimului turneu de Grand Slam al anului și nici oportunitățile pe care campionatul ți le oferă de a plasa bilete câștigătoare la pariuri.

Sursa foto: pexels.com

august 6th, 2021 by