5 motive pentru care ar trebui sa alegi casa de pariuri Netbet!

Alegerea unei case de pariuri online poate fi dificila mai ales atunci cand nu stii cam ce anume iti ofera fiecare. Pariorii experimentati recomanda casa de pariuri Netbet din 5 motive importante. Iata care sunt acestea!

 

Cel mai mare bonus pentru prima depunere

Bonusul de bun venit este foarte important pentru pariori pentru ca le ofera sanse in plus de castig. Multe case de pariuri ofera un anumit procent din valoarea primei depuneri, insa casa de pariuri Netbet iti ofera un bonus de 100% pentru sumele de pana la 450 de lei. Cu alte cuvinte, daca prima ta depunere este in valoare de 400 de lei, vei primi din partea celor de la Netbet inca 400 de lei si vei putea incepe parierea cu 800 de lei! Si asta nu e tot, Netbet ofera bonus 100% nu doar la prima depunere, ci la primele 5 depuneri, in functie de suma depusa.

 

Cote live excelente

Nimic nu se compara cu adrenalina pe care o simti atunci cand pariezi live pe un meci si urmaresti cu sufletul la gura evolutia lui. Daca esti un impatimit al pariurilor live, atunci casa de pariuri Netbet este cea mai potrivita pentru tine. Pariorii experimentati sustin ca aici poti gasi cele mai bune cote pentru meciurile live. In plus, pe Netbet poti urmari in timp real meciurile din principalele campionate ale Europei si cele mai importante evenimente sportive din lume. Spre exemplu, poti urmari si poti paria live pe meciuri din La Liga, Lique 1 sau Bundesliga, meciuri din Cupa Regelui din Spania, Cupa si Supercupa Romaniei, meciuri de tenis de la Wimbledon sau Cupa Davis, meciuri de handbal din Campionatul Mondial sau Liga Campionilor si multe altele. Pariezi si urmaresti, niciodata nu a fost mai simplu!

 

Optiunea de Cashout

Optiunea de Cashout este una dintre cele mai populare optiuni printre pariorii din Romania. Aceasta optiune iti ofera ocazia sa inchizi in orice moment un pariu live, mai ales atunci cand vezi ca meciul nu se indreapta in directia dorita si tu risti sa iti pierzi banii. O astfel de optiune iti poate aduce un profit important in locul unui pariu pierdut pe un gol in ultimul minut al meciului. Optiunea de Cashout iti ofera siguranta in timpul pariurilor live.

 

Oferta de pariuri disponibila

Sunt unele persoane care prefera pariurile mai speciale. Evita pariuri de tipul numarul de goluri sau scorul final si le cauta in mod special pe cele de tipul numarul de cornere, cartonase, numele marcatorilor, etc. Aceste tipuri de pariuri te fac sa iesi din monotonia pariurilor online si sa incerci din cand in cand si altceva, mai ales cand ai anumite feeling-uri in legatura cu un meci. Daca tu simti ca in meciul de diseara Messi va marca două goluri, poti paria pe asta fara niciun fel de problema pe Netbet. Casa de pariuri Netbet este printre putinele case de pariuri din Romania care iti ofera atat de multe optiuni, dar si cote pe masura la aceste optiuni.

 

Clubul VIP

Intotdeauna cuvantul VIP ne-a atras atentia si mereu ne-am dorit sa facem parte din tot felul de cluburi exclusiviste. Casa de pariuri Netbet iti ofera posibilitatea sa te inscrii in Clubul VIP si sa beneficiezi astfel de diverse invitatii la evenimente sportive, de bonusuri si cadouri exclusive la care ceilalti pariori nu au acces. Mai mult decat atat, in curand cei care fac parte din clubul VIP vor putea paria si prin telefon. Daca te afli intr-o zona in care nu ai acces la Internet, poti suna un manager VIP si el va plasa pariul pentru tine!

ianuarie 28th, 2018 by