Top 5 sfaturi pentru o viață sexuală lipsită de riscuri

relaxare

Niciun specialist nu poate oferi garantii ca relatiile sexuale sunt in totalitate sigure si ca nu exista nicioadata riscuri. Poti face insa ca relatiile tale sa fie mai sigure diminand riscurile, daca tii cont de sfaturile de mai jos.

Poti spune “nu” intr-un mod care sa nu fie ofensator

Frustrarea sexuala nu este letala. Poti spune nu in mod elegant lucrurilor pe care vrei sa le eviti. Daca simti ca nu este momentul sa incerci BDSM, refuza pur si simplu si gaseste o alternativa, care sa va satisfaca pe amandoi. Daca un contact cu catuse si bice nu te tenteaza, o jucarie sexuala cum este Lovense este absolut inofensiva. Pentru ca vorbim de jucarii sexuale, ai grija ce introduci in organsim. In locul solutiilor alternative, poti alege o jucarie precum Lovense, din materiale testate de specialisti, utilizata chiar si de vedete din domeniul industriei pentru adulti. Nu implica riscuri de niciun fel si va crea acea atmosfera excitanta dorita.

Instinctele te pot insela uneori

Daca vrei sa te protejezi de bolile cu transmitere sexuala nu te baza pe sinceritatea celui de langa tine. Anumite boli se pot instala in corpul gazdei si nu vor provoca simptime. De aceea, in momentul in care partenerul iti spune ca nu a suferit niciodata de nimic, poate parea credibil pentru ca este foarte posibil sa fie sincer. Sunt si persoane care au o latura intunecata si care nu sunt deloc precauti chiar daca stiu ca sunt bolnavi. In loc sa te bazezi pe instincte, apeleaza la metodele de prevenire.

Foloseste prezervativul

Chiar daca toti barbatii tineri au mereu un prezervativ la indemana, ele isi pierd valabilitatea dupa o vreme sau in momentul in care nu sunt corespunzator pastrate. Nu te baza pe prezervativele partenerului. O cutie este mica si incape in orice geanta, deci poti avea propriile prezervative in care sa ai incredere. Femeile active sexual trebuie sa aiba toate solutiile la indemana pentru a se proteja nu doar contra sarcinilor nedorite, ci si contra afectiunilor.

Nu accepta un comportament riscant

Conform statisticile virusul HIV se transmite mai repede prin sex anal. Sexul oral fara protectie nu reprezinta o varianta mai sigura. Este periculos sa ai un contact sexual neprotejat cu o persoana necunoscuta. Activitatile specifice cluburilor sexuale sunt de asemenea riscante. Cand te angajezi intr-o astfel de experienta te vei simti bine la inceput insa riscurile sunt prea mari pentru a merita.

Simturile trebuie sa ramana active langa necunoscuti

Pentru a avea o relatie mai sigura trebuie sa fii constienta de ceea ce faci si sa ramai atenta. Daca situatia isi cere sa iti pastrezi ratiunea, ar trebui sa vei ceva fara alcool si vei transmite in mod clar ca vrei sa ramai treaza si lucida.

O viata sexuala lipsita de riscuri va avea efect asupra sanatatii generale si tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in instinctele tale. Nu este greu sa fii atenta si sa previi situatiile neplacute in care poti fi implicata. Sanatatea este foarte importanta si ar trebui sa iti canalizezi toata energia spre a o mentine.

mai 31st, 2019 by