Scapa de timiditate cu un curs de dezvoltare personala din Bucuresti!

Emotiile se pot intoarce de multe ori impotriva ta, blocandu-te in atingerea telurilor dorite. Oricat de bine pregatit ai fi in domeniul tau si oricat ai fi de profesionist, testul suprem il dai atunci cand trebuie sa iti expui ideile in fata echipei sau a unui public mai larg.

Fix atunci, simti cum iti fuge pamantul de sub picioare, te trec toate transpiratiile si ai impresia ca nu mai stii absolut nimic din tot ceea ce ai pregatit. Vrei sa scapi de timiditate? Vino la un curs dezvoltare personala Bucuresti la successacademy.ro si invata sa iti gestionezi emotiile!

Timiditatea isi lasa amprenta pe rezultatul prezentarii tale. Fie ca esti la un examen, la o intalnire formala sau nu, timiditatea te poate face sa ratezi sanse esentiale pentru tine. Tocmai de aceea, au fost scrise carti pe aceasta tema si au fost organizate cursuri variate, care sa te ajute sa depasesti toate aceste emotii. Dar pentru a le putea depasi, trebuie mai intai sa identifici cauzele care le declanseaza. Ce anume genereaza aceasta stare de disconfort? Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsurile prin intermediul unui curs de dezvoltare personala in Bucuresti.

Scapa de frica de teste si examene

Invata sa-ti gestionezi emotiile! Probabil ai auzit de cazuri in care unele persoane au refuzat sa se mai prezinte la examene din cauza fricii. Studenti bursieri sau elevi cu medii mari clacheaza de multe ori pe fondul fricii.

Psihologii au incercat sa determine cauzele acestor emotii si au ajuns la concluzia ca teama de expunere la critica si evaluare este unul dintre factorii declansatori ai acestui fenomen. Teama de a dezamagi si de a nu te ridica la nivelul asteptarilor celorlalti te poate impiedica sa iti culegi laurii succesului. Prin exercitii, jocuri si tehnici de improvizatie prezentate in cadrul unui curs de dezvoltare personala in Bucuresti, poti invata cum sa depasesti aceste blocaje.

Scapa de trac si timiditate

Tracul sau anxietatea apare in momentul in care intervine intrebarea: voi reusi? Incertitudinea legata de reactiile celorlalti si de puterea de a duce la bun sfarsit tema in care te-ai angajat provoaca tracul.

Dorinta de a fi perfect si ca toata lumea sa te aprecieze se transforma intr-o misiune imposibila, care pune presiuni mari asupra ta. Autocritica exagerata si intransigenta fata de propria persoana vor lucra doar in detrimentul tau. Stii ca toate acestea se pot rezolva? Ai nevoie doar de increderea ferma ca POTI sa-ti invingi teama.

Invata sa vorbesti in fata unui grup

Expertii implicati in programarea tematicilor vizate la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti te vor invata toate tehnicile prin care tu sa poti vorbi lejer si celui mai mare public din lume. Daca inainte de o prezentare te gandesti ca poate nu ai tocmai cele mai interesante lucruri de spus si te cuprinde teama de banalitate, atunci poate ar trebui sa stii ca si un lucru banal are importanta sa. Poate ar fi timpul sa schimbi modul de abordare si sa crezi in valoarea si unicitatea ta.

Nu exista oameni fara emotii! Exista doar oameni care isi controleaza foarte bine starile de emotivitate, astfel incat nimeni sa nu le mai poata observa. Ce te face sa crezi ca tu nu poti sa faci asta?

Creste increderea in tine

Dupa cum vezi, totul pleaca de la nesiguranta. Foloseste-te de obiceiurile oamenilor de succes si creste increderea in tine. Ai auzit vreodata un om de succes fasticindu-se sau vorbind cu vocea tremurata? Cu siguranta, nu! Si asta pentru ca debordeaza de incredere in propria persoana. Stie exact cine e, ce vrea si de ce se afla in acel loc, la acel moment. Isi cunoaste foarte bine scopul, obiectivele si tinde doar spre succes. Si tu esti un om de succes, dar in stare latenta, deocamdata.

Lasa profesionistii sa scoata leul din tine! Incearca o experienta noua, care iti va schimba viata si inscrie-te la un curs dezvoltare personala Bucuresti.

mai 11th, 2021 by