Reduceri de pana la 30% in categoria de cosmetice bio pe universenciclopedic.ro

cosmetice bio

Atentia pentru nevoile publicului a adus toamna aceasta pe site-ul universenciclopedic.ro o noua categorie extrem de diversificata de cosmetice bio. In perioada aceasta produsele din categoria de cosmetice de pe site beneficiaza de reduceri de pana la 30%.

Mereu atenti la dorintele si nevoile publicului, aducem pe site-ul universenciclopedic.ro categorii noi, dar si reduceri substantiale de care se bucura zeci de mii de persoane anual. Categoria de cosmetice bio nou introdusa pe site, este menita sa satisfaca mai ales nevoile publicului feminin, care, in ultimii ani,  isi indreapta atentia din ce in ce mai mult catre utilizarea unor cosmetice naturale.

In colectia de cosmetice bio s-au reunit produse din categorii precum ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, machiaj, igiena personala, ingrijirea parului, mama si copilul, detergenti si toate beneficiaza in aceasta perioada de reduceri de pret care ajung pana la -30%. De acestea se pot bucura nu doar femeile, ci si barbatii, deoarece numeroase produse de ingrijire din categoria de cosmetice bio se adreseaza si acestora.

Alaturi de ofertele regasite in toate categoriile de pe site, care aduc discounturi considerabile, ne place sa ne surprindem publicul in permanenta cu noutati. Asadar, de la recenta lansare a acesteia, categoria de cosmetice bio a strans deja peste 900 de produse, de care publicul este doar la o comanda distanta. Doar in ultimele 2 saptamani, in categoria de cosmetice bio au aparut peste 40 de produse noi.

Printre producatorii cosmeticelor bio, ce pot fi achizitionate din categoria cu acelasi nume de pe site-ul universenciclopedic.ro, se afla: Lavera, Zuii Organic, Eco Cosmetics, Akoma Skincare, Biobaza, Weleda, Rampal Natour, Organic Shop, Najel, Little Siberica, Dr. Konopka.

In aceasta perioada, in care toate categoriile site-ului ofera reduceri importante pentru produsele corespunzatoare acestora, clientii care plaseaza o comanda pe site se pot bucura de reduceri si pentru cosmeticele bio, reduceri de pana la 30%.

In semn de recunostinta pentru fidelitatea dovedita de publicul Univers Enciclopedic, transportul gratuit pentru comenzi mai mari de 29 ron ramane in continuare un beneficiu oferit.

ianuarie 30th, 2018 by