PSIHOTERAPIE ORTODOXA PENTRU FEMEI

„Suferința este timpul în care noi recunoaștem neputința noastră și trebuința ajutorului de la Dumnezeu.” – Parintele Arsenie Boca.

 

Dacă vei intra pe www.psihologortodox.ro, înseamnă că ești preocupată nu numai de găsirea unui terapeut pentru dezvoltarea ta personală, ci și de găsirea unei metode de recâștigare a sănătății, echilibrului și păcii sufletești.

 

Acest site îți pune la dispoziție atât soluții de viață echilibrată cu ajutorul psihoterapiei ortodoxe, dar și citate, articole interesante și titluri de cărți recomandate spre lectură, care să te ajute în viața de zi cu zi.

 

Psihoterapia ortodoxă are meritul nu numai de a privi omul ca întreg – trup, minte și suflet –, ci și în strânsă legătură cu creatorul ei, Dumnezeu. Dumnezeu este nu numai creatorul omului, ci și apărătorul, păzitorul, luminătorul și ajutătorul omului.

 

Dumnezeu este prezent în viața noastră mai mult decât ne putem noi închipui. Prin glasul conștiinței ne mustră atunci când luăm decizii greșite și ne așteaptă să-i cerem ajutorul, să trăim frumos, după voia Sa, și să facem fapte bune și morale. Când ignorăm pe Dumnezeu și legile morale sădite de El în noi, ajungem să purtăm cu mare greutate ”crucea noastră” – problemele vieții de zi cu zi: greutățile, bolile, încercările, ispitele – și chiar să ne prăbușim sub greutatea ei, unii dintre noi ajungând la disperare, depresie și, din păcate, chiar la sinucidere.

 

Psihoterapia ortodoxă găsește soluții la cazurile pe care psihoterapia clasică nu le poate rezolva, rămânând neputincioasă, motiv pentru care tot mai multe persoane sunt interesate de această metodă.

 

Ședințele de psihoterapie sunt gratuite iar programările se fac în limita timpului disponibil, la telefon 0727.86.86.86. Acest proiect este organizat de Biserica Spitalului ORL din București.

Mihaela Popa – psihoterapeut ortodox

mai 22nd, 2017 by