Modele noi de stickere decorative in colectia Eosette

stickere decorative

Infrumuseteaza orice incapere a casei tale si bucura-ti juniorul cu noile modele de stickere si stickere copii din colectia Eosette. Incepand cu aceasta saptamana, in categoria de stickere decorative gasesti si mai multe modele care te vor ajuta sa redecorezi usor si rapid.

O luna noua aduce cu sine si modele noi de stikere pe site-ul eosette.ro. Fie ca esti in cautarea unei modalitati de a schimba aspectul camerei de zi, a bucatariei, a dormitorului, fie ca vrei sa aduci un plus de creativitate camerei in care micutul tau isi petrece cea mai mare parte a timpului, pe site vei gasi cu siguranta stickere care sa raspunda tuturor cerintelor tale, oricat de exigente ar fi acestea.

Fiecare din categoriile de stickere pe care le regasesti pe eosette.ro, are acum mai multe modele de a caror alegere sa te bucuri impreuna cu familia ta. Toate produsele de acest tip au un aspect foarte natural, datorat materialului subtire si opac din care sunt realizate. De asemenea, la realizarea stickerelor se foloseste un adeziv special care permite dezlipirea si repozitionarea acestora oricand este nevoie, fara a lasa vreo urma si a deteriora suprafata pe care au fost lipite initial.

Adaptabile fiind, stickerele pot fi pozitionate si pe alte suprafete decat pereti, putand fi aplicate pe oglinzi, usi sau ferestre. Cele mai potrivite suprafete sunt reprezentate de peretii vopsiti cu finisaje lucioase, lemnul lustruit si lacuit, electrocasnicele si usile.

Te invitam sa descoperi diversitatea de modele din categoria de stickere decorative de pe eosette.ro. Oricare din produse pot fi comandate foarte usor pe site, comanda fiind primita prin curierat in cel mai scurt timp de la plasarea acesteia. Pentru mai multe detalii Eosette pune la dispozitia publicului numarul de telefon: 0746 918 653, precum si un formular de contact ce poate fi regasit pe site in sectiunea contact.

decembrie 7th, 2017 by