Îți plac parfumurile, dar încă nu știi cum să le alegi? Iată câteva sfaturi

Tu cum știi că un parfum ți se potrivește? Cum îl alegi? Preferi parfumurile florale sau pe cele puternice care se disting dintr-o mite. Învață să alegi intotdeauna parfumuri care ți se potrivesc. Descoperă-ți favoritele și alege-ți un parfum pe care să îl porți permanent. Parfumul pe care-l porți spune multe despre tine. Probabil că știi și tu că există o legătură foarte strânsă între parfumurile pe care le purtăm și personalitate.

Fiecare parfum este făcut astfel încât să se potrivească unei anumite tipologii feminine sau masculine. Urmează-ți intuiția și ia-ți un parfum care să-ți placă în totalitate și pe care să-l faci parfumul tău semnătură. Ambalajul, sticluța, prezentarea, chiar și reclama sunt la fel de importante ca notele în ceea ce privește industria de parfumuri dama. Fiecare parfum pe care îl cumperi trebuie să transmită ceva. Caută parfumuri dama și parfumuri barbati care să aibă recomandări pozitive și care sunt populare în cazul în care comanzi online. Iar dacă ai timp, mergi prin parfumerii și testează parfumurile care te inspiră.

Dacă îți plac aromele neobișnuite caută parfumuri cu note puternice precum cele lemnoase sau condimentate. Alege notele citrice dacă vrei ceva ce poate fi purtat lejer în orice situație. De asemenea, dacă feminitatea te definește, poți opta pentru note floral-fructate. Iar un parfum de nișă nu trebuie să lipsească dacă îți dorești o colecție de parfumuri. Acestea sunt esențe cu adevărat speciale pe care orice pasionat trebuie să le aibă.

Învață ce note îți plac și fă întotdeauna alegerea potrivită în ceea ce privește parfumuri. Pune-ți încrederea în propriile gusturi și bazează-te pe instinct. Iar daca vrei parfumuri ieftine, nu ezita să cumperi online, s-ar putea să găsești oferte surprinzătoare!

ianuarie 18th, 2018 by