Evenimente Bucuresti: Temple Social Pub – unde teatrul este la el acasa

Recomandarea in prezent pentru evenimente Bucuresti sunt evenimentele de teatru, indreptandu-ne catre un pub deschis de nici 2 ani, care deja a gazduit peste 100 de piese de teatru, printre care si: Cum se face- in regia lui Octavian Strunila, cu distributia: Paul Ipate, Anca Dumitra, Alexandru Conovaru, Delia Ioana Nartea, Cum se face 2 – continuarea piesei anterioare, Dragoste si Capsuni cu Alex Zob si Ana Odagiu, La Ginecolog,

Flash-uri din sens opus, Oua Congelate, Iubirea e un lucru foarte mare, Cum se duce totul dracu, plus multe altele.

The Temple Social Pub organizeaza astfel de seri in fiecare joi pe perioada rece, iar din primavara incepe sezonul de teatru vinerea sau sambata. Se incadreaza astfel in evenimente Bucuresti weekend, evenimente de calitate intr-un loc deosebit de frumos si unic.

Partea avantajoasa pentru o iesire la un eveniment de tipul acesta cultural, este ca se petrece in cadrul unui restaurant/pub unde poti servi linistit masa inainte sau dupa ce incepe piesa, poti bea ceva inainte si pe parcursul spectacolului, stai comod si socializezi cu prietenii inainte sa inceapa si dupa, asculti muzica si te bucuri de atmosfera diferita fata de cea impunatoare a unui teatru.

Pretul biletului de asemenea este avantajos, acesta pleaca de la 25 de lei si include un pahar de prosecco pe care the temple social pub il ofera din partea casei. Atmosfera ca acasa, oamenii, artistii care sunt deja de-ai casei, mancarea buna si bauturile accesibile si delicioase, tot ce se petrece la un spectacol de teatru in acest pub te indeamna sa ii devii fidel si sa revii cu siguranta.

Aceste spectacole sustinute ca evenimente in bucuresti, se petrec in partea de la etaj a Templului, asa ca poti veni oricum la cina sau la o bere cu prietenii in cele doua incaperi de la parter sau pe terasa si rooftop in cazul in care nu vrei sa fii spectator.

aprilie 28th, 2018 by