Cele mai populare jucarii. Activitățile favorite ale copiilor noștri

Este imposibil ca atunci când ești părinte să nu îți dorești ce e mai bun pentru copilul tău. Și este și normal, mai ales când micuțul tău îți dă motive să fii mândru de el! Că e vorba de o notă bună la școală, un concurs câștigat, o diplomă lingvistică obținută cu distincție, nu contează! Tu trebuie să îi arăți celui mic că efortul lui merită. Și dacă este înca prea mic să realizeze că acestea îl vor ajuta mai încolo, arată-i tu acum că nu muncește degeaba! Cum să faci asta? Simplu! Prin aceste jucarii pentru copii minunate!

Jucarii pentru copii între 3-5 ani

Dacă micuțul tău de 3-5 ani ți-a dat un motiv de a fi mândru, cumpără-i o jucărie de pluș dintr-un magazin online de jucarii specializat. Vârsta aceasta este cea mai sensibilă. Iar jucăriile din pluș sunt cele mai sigure pentru copii așa mici. În plus, cei doi vor deveni cu siguranță și cei mai buni amici!

Jucarii pentru copii intre 5-8

Copilul tău deja merge la școală și interacționează cu colegii lui în clasă. Ca să îl bucuri și pe el dar să îl faci să se și dezvolte, ia-i niște jucării pentru copii interactive sau de strategie. Cele interactive îl vor învăța despre interacțiune iar celelalte îl vor ajuta să se dezvolte armonios. Dacă ai o fetiță, există magazine online de jucarii unde poți găsi jucarii pentru fete doar printr-o simplă apăsare de buton. Problema e că există o gama atât de variată de jucarii pentru fete, că îți va lua ceva timp să treci prin toate.

Jucarii pentru copii între 8-14

Tot opțiunile unui magazin online de jucarii sunt cele mai la îndemână. Fiindcă micuțul tău este un campion, ai putea să îi cumperi noile seturi de lego cu personajele lui Disney preferate. Ori poți să îl iei cu tine langă computer și să alegeți împreună recompensa!

iunie 11th, 2018 by