Ce flori nu trebuie să lipsească de la o recepție de botez

Olla

Botezurile sunt o ocazie fericită în care familiile și prietenii se adună pentru a sărbători. Este obișnuit să aveți flori și aranjamente florale ca parte a decorului evenimentului. Deși există multe tipuri diferite de flori și aranjamente care pot fi folosite, există unele care sunt mai potrivite pentru un botez decât altele. Acest articol va discuta despre ce flori și aranjamente florale nu ar trebui să lipsească de la o recepție de botez.

Semnificația botezului și a florilor

Botezul este o ceremonie religioasă care are loc de obicei în timpul copilăriei și simbolizează curățarea păcatului originar. Multe confesiuni creștine cred, de asemenea, că botezul oferă individului viața veșnică în Rai. În consecință, botezul este considerat a fi un sacrament foarte important în cadrul Bisericii.

Florile sunt adesea văzute ca simboluri ale noilor începuturi, ceea ce le face un decor ideal pentru o recepție de botez. Ele pot reprezenta, de asemenea, puritatea și inocența, două calități care sunt adesea asociate cu bebelușii și copiii mici. În plus, anumite flori au semnificație religioasă (de exemplu, crini) și, prin urmare, pot fi folosite pentru a adăuga sens decorului.

Diferite tipuri de flori pentru un botez

Pentru un botez, vrei să alegi flori ușoare și aerisite. Albul este întotdeauna o alegere bună, dar poți alege și pasteluri. Respirația bebelușului (Gypsophila) este o alegere populară pentru botezuri. De asemenea, puteți alege crini, trandafiri sau margarete.

Sursa imaginii: aranjament masă botez Olla

Cum să aranjezi florile

Când vine vorba de sărbătorile de botez, mulți optează pentru aranjamente florale religioase. Dar ce alte tipuri de flori și aranjamente nu ar trebui să lipsească de la o recepție de botez? Iată câteva idei:

Pentru intrarea în biserică sau locație, plantele mari în ghivece sau ghirlandele florale sunt întotdeauna o idee bună. Ele fac o priveliște grandioasă și primitoare.

În ceea ce privește mesele, sunt ideale buchetele mici sau vazele cu tulpină unică. Respirația bebelușului este o alegere populară, deoarece simbolizează inocența și puritatea. De asemenea, puteți opta pentru crini, trandafiri sau orice alt tip de floare care credeți că ar fi potrivit.

Și nu în ultimul rând, nu uitați de tort! Un simplu aranjament de flori proaspete deasupra tortului va face minuni. Asigurați-vă că utilizați flori care completează schema de culori a evenimentului.

Unde se pun florile?

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți unde să puneți florile la o recepție de botez. Prima este dimensiunea camerei. Dacă este o cameră mare, vei dori să pui florile în locații strategice, astfel încât să nu fie copleșitoare. În al doilea rând, trebuie să luați în considerare tema recepției. Dacă este o afacere mai formală, veți dori să puneți florile în vaze și piese centrale mai tradiționale. Dacă este o afacere mai casual, poți fi creativ cu modul în care expuneți florile. În al treilea rând, trebuie să luați în considerare oaspeții. Dacă sunt prezenti copii mici, veți dori să vă asigurați că florile nu sunt în locuri unde să le poată ajunge și să le tragă în jos.

Iată câteva idei despre unde să puneți florile la o recepție de botez:

La o recepție de botez, florile pot fi așezate pe mese, în jurul camerei sau chiar în centrul ringului de dans. Se pot folosi si pentru a decora tortul. Dacă sunteți în căutarea unor idei despre unde să plasați florile, iată câteva sugestii:

– Mese: Florile pot fi așezate pe fiecare masă, în centru sau la un capăt. De asemenea, puteți utiliza un singur aranjament masa botez ca piesă centrală.

– În jurul camerei: plasați aranjamente mai mici în jurul camerei pentru a adăuga o pată de culoare.

– Ring de dans: pentru o notă unică, plasează un aranjament în centrul ringului de dans.

– Tort sau cupcakes: Decorați tortul sau cupcakes cu flori proaspete pentru un efect frumos.

Un botez este o ocazie specială care merită un aranjament floral frumos. Există multe flori și aranjamente din care să alegi, dar sunt câteva care nu trebuie ratate. Respirația bebelușului, de exemplu, este un must-have în orice buchet de botez. Trandafirii sunt, de asemenea, o alegere populară pentru botezuri, deoarece simbolizează o nouă viață. Indiferent de florile pe care le alegeți, asigurați-vă că sunt proaspete și de sezon pentru cele mai bune rezultate.

septembrie 26th, 2022 by