Ce face o dama de companie si de ce sa apelezi la ea?

Prin secolul al XVII-lea damele de companie erau vazute foarte bine si erau cautate de domni cu stare care isi doreau o prezenta agreabila ori de cate ori se deplasau la diverse evenimente. Intre timp lucrurile s-au schimbat, damele nu mai sunt vazute asa de bine si multa lume evita serviciile lor. Pana la urma damele de companie nu isi doresc decat sa fie in preajma barbatilor si sa le ofere siguranta si o companie cat mai buna la evenimente sau la drum lung.

Ca sa ajunga sa fie dame de companie doamnele si domnisoarele trebuie sa arate foarte bine, sa fie corecte si sa aiba atitudine, sa fie civilizate si educate. De asemenea doamnele de companie ar trebui sa puna clientul pe primul plan de fiecare data, sa fie dispuse sa calatoreasca si sa aiba un bagaj de cunostinte cat mai mare pentru a putea discuta pe diverse teme cu partenerii.

Damele de companie lucreaza pentru anumite agentii, asa ca le poti gasi acolo oricand, le poti alege in functie de preferinte si de asteptari, exista contracte de prestari servicii si preturi transparente de fiecare data. De ce ai avea nevoie de dame de companie?

In primul rand pentru ca poti merge cu ele oriunde, sunt disponibile, zambitoare. In al doilea rand pentru ca nu pune niciodata intrebari, ea face tot ce ii spui si merge cu tine neconditionat, oriunde.

In al treilea rand nu sunt interesate de statutul social, damele de companie castiga din onorariu asa ca pot sa mearga la brat cu orice tip de barbat fara probleme. In al patrulea rand damele de companie nu au inhibitii asa ca poti experimenta foarte multe lucruri in compania lor. In al cincilea rand damele de companie arata foarte bine, au grija sa isi intretinta trupul si incearca sa fie cat mai placute indiferent de contextul in care se afla si de cine le sta alaturi.

iulie 23rd, 2018 by