Casa noua – investitii noi – Tende.ro

termopane tende.ro

In momentul in care iti faci o casa, trebuie sa te gandesti inainte cam cum ti-ai dori sa arate si care sunt principalele conditii pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca. Tine cont de faptul ca aceasta este o investitie pe care o faci pe termen lung si trebuie sa iti placa atat acum, cat si pe viitor.  Tende.ro pune confortul si singuranta casei inainte de orice altceva, pentru ca aceste lucruri inseamna mai mult decat un acoperis puternic si ziduri solide.

Alegerea cea mai potrivita trebuie sa constea in geamuri termopan ieftine, dar de o calitate ireprosabila. Analizeaza variantele pe care noi ti le punem la dispozitie si alege varianta care se pliaza cel mai bine dupa nevoile tale.

Daca iti doresti ceva nou si inovator, poti opta pentru termopane rehau sau termopane veka. Nu stii ce au in plus fata de restul? O sa dam cateva detalii despre fiecare pentru a putea sa iti faci o idee si sa vezi diferentele.

Pe de-o parte, renumitele termopane rehau, sunt durabile si usor de intretinut, iar pe langa aceste lucruri au un aspect foarte atragator ce iti ofera un element atat de stil, cat si de functionalitate pentru casa ta. Avem disponibile 5 tipuri de termopane Rehau, asadar, gandeste-te ca te afli in fata unei decizii importante, indiferent daca construiesti sau renovezi, caci faci o investitie pentru toata viata.

Pe de alta parte, elegantele termopane veka, au sistemul softline 82 cu care se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv cele culisante in plan paralel. Acest sistem este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Spre final, tinem sa precizam faptul ca fabricam si comercializam numai produse de calitate superioara, iar din acest motiv, toate produsele noastre beneficiaza de garantie extinsa.

Vrei sa ai garantia ca vei lucra cu cei mai buni? Asteptam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare.

iunie 25th, 2018 by